Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Οι ΚΟ Αγίου Δημητρίου του ΚΚΕ για τους βανδαλισμούς από φασίστες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Οι Κομματικές Οργανώσεις Αγίου Δημητρίου του ΚΚΕ καταγγέλλουν την επίθεση που έγινε από φασιστοειδή στις 30 Γενάρη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στον Αγ. Δημήτριο.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρουν: «Τεράστια ευθύνη για τέτοιου είδους ενέργειες έχουν όλες εκείνες οι δυνάμεις, που αυτό το διάστημα δείχνουν ανοχή στην ακροδεξιά ρητορική, βία και δράση, αλλά και όσοι συγκυβέρνησαν με παρόμοιες δυνάμεις όλο αυτό το διάστημα.

Ευθύνη έχουν όσοι αποδέχονται τα κολαστήρια τύπου Μόρια, όσοι προωθούν τη μετατροπή της χώρας μας σε τεράστια αμερικανοΝΑΤΟική βάση, όσοι ευλογούν την ΕΕ που εξισώνει τον κομμουνισμό με το ναζισμό, όσοι στηρίζουν τον καπιταλισμό που έχει ανάγκη τα μαντρόσκυλά του, τους φασίστες.

Η λύση δεν βρίσκεται στα α λα καρτ αντιφασιστικά μέτωπα αλλά στην οργανωμένη πάλη μέσα στους χώρους δουλειάς, στα σχολεία, στις γειτονιές. Στον αγώνα με το ΚΚΕ, που τα 100 χρόνια ιστορίας του είναι γεμάτα με αγώνες και θυσίες ενάντια στο φασισμό και τη μαμή του, τον καπιταλισμό.

Καλούμε το λαό της περιοχής μας να καταδικάσει και να απομονώσει τους φασίστες και το σύστημα που τους γεννά. Να μην αφήσουμε τους υμνητές του Χίτλερ και των ΝΑΖΙ να δηλητηριάζουν τη συνείδηση του λαού με φασιστικό-εθνικιστικό μίσος. Ούτε στους χώρους εργασίας, ούτε στα σχολεία, ούτε στις γειτονιές.

Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον δεν θα πεθάνει μόνος τσάκισέ τον! Ισχυροποιούμε – Στηρίζουμε το ΚΚΕ παντού! Για να στείλουμε τους φασίστες εκεί που τους αξίζει, στο σκουπιδοντενεκέ της Ιστορίας».