Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Οι Σιωνιστές επιτίθενται στον «Βρώμικο Εβραίο» Ντάστιν Χόφμαν

   Γράφει ο Πάνος Αλεπλιώτης //

Το ισραηλινό λόμπι, στις Ηνωμένες Πολιτείες αυξάνει τις επιθέσεις του εναντίον των αντιπάλων του με τον πιο ποταπό τρόπο, με μια προτίμηση για όσους είναι εβραϊκής καταγωγής, γράφει ο δημοσιογράφος της Eβραικής εφημερίδας Haaretz, Bradley Burston.

Στο στόχαστρο αυτή την φορά είναι ο διάσημος ηθοποιός Ντάστιν Χόφμαν, ο οποίους είναι ο στόχος των επιθέσεών τους, με όρους εξευτελισμού της είκονας και της προσωπικότητάς του “που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από την μαύρη Χιτλερική προπαγάνδα” όπως εκφράζεται ο δημοσιογράφος.

Το έγκλημα του Ντάστιν Χόφμαν; Συμφώνησε να συμμετάσχει στην τελετή των βραβείων των διευθυντών παραγωγής της Ισραηλινό-παλαιστινιακής ταινίας «Πέντε σπασμένες κάμερες» που εξιστορεί την αντίσταση των χωρικών Παλαιστινίων στην κλοπή και αρπαγή των εδαφών τους από τους Ισραηλινούς αποικιοκράτες.

Οι Εβραϊκές εφημερίδες αναπαράγουν την επίθεση που γίνεται στον Χόφμαν από τον Lori Lowenthal Marcus, που είναι ο Πρόεδρος του Συλλόγου “Οδός Ζ’ με (Z) Σιωνιστές) σε άρθρο του στην εφημερίδα Indipendet.

hoffman

Ο Χόφμαν είναι κάποιος του οποίου η εβραϊκή καταγωγή, φαίνεται να μην έπαιξε κανένα ρόλο στην ύπαρξη του, αφού δεν σταμάτησε τον αντισημιτισμό του, παρόλο το μικρό του ανάστημα, την ένρινη προφορά του, τους ρόλους του σαν ένα έξυπνο μικροκαμωμένο παιδί, πολλά χαρακτηριστικά γνωρίσματα που έχει και συνήθως αποδίδονται στους Εβραίους» μπορεί να διαβάσει κανείς μεταξύ των άλλων στην εφημερίδα.

“Πρέπει να σταματήσει αυτή η επίθεση. Γιατί αν οι φανατικοί υποστηρικτές του απαρτχάιντ και οι φασίστες της ισραηλινής Ακροδεξιάς μπορούν σήμερα να απολαμβάνουν την ελευθερία να εμφανίζονται οι ίδιοι σαν εμπειρογνώμονες του Ισραήλ, τότε κανένας από εκείνους που επιδιώκουν την καταστροφή του Ισραήλ δεν θα χρειάζεται σύντομα να ανοίξει το στόμα του”, καταλήγει ο Βradley Βurston.

Ο Ντάστιν Χόφμαν δεν είναι ο μόνος, και άλλοι Εβραίοι Αμερικανοί δέχονται πολεμική από τους Σιωνιστές όταν δεν συντάσσονται με την πολιτική του Ισραήλ όπως ο συγγραφέας Peter Beinart.

Η εγκληματική πολιτική του Ισραήλ που φυσικά ενισχύεται από τις ΗΠΑ και την ΕΕ δεν ανέχεται καμιά φωνή διαμαρτυρίας ούτε καν από “δικά” της παιδιά, ανεξάρτητα αν προέρχεται και από γνωστές προσωπικότητες, που χωρίς να έχουν επιδείξει κάποια γνωστή πολιτική δράση μάλλον έφτασαν στα ανθρώπινα όρια τους και δεν θέλουν πια να σιωπήσουν. Η ταύτιση της κριτικής ενάντια στο κράτος “δολοφόνο” με τον αντισημιτισμό μπορεί να “βολεύει’ την Ισραηλινή κυβέρνηση αλλά δεν μπορεί να αποκρύψει την αποικιοκρατική, ρατσιστική και εγκληματική αντιμετώπιση εναντίον των Παλαιστινίων.

Πηγές:
Liberon l’info
egaliteet reconciliation

________________________________________________________________________________________________

Πάνος Αλεπλιώτης Δημοτικός σύμβουλος Πυλαίας Θεσσαλονίκης 87/90 και 99/2002. Αντιδήμαρχος Πυλαίας από το 1987 έως και το 1990 και από το 1999 έως και το 2000. Εργάστηκε σαν γεωλόγος, περιβαλλοντολόγος και χωροτάκτης στην Ελλάδα και στην Σουηδία