Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο νομό Κιλκίς

Τα βιογραφικά των υποψηφίων Βουλευτών Νομού Κιλκίς του ΚΚΕ για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019

Αλτιπαρμακίδου Μαρία (Ρία)

kilkis altiparmakidou
Είναι 27 ετών, μεγάλωσε στο Πολύκαστρο και σπούδασε στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Κοινωνικής Διοίκησης στο ΔΠΘ στην Κομοτηνή. Έχει ολοκληρώσει Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Πολιτική Ιστορία, με θέμα: «Πολιτική Ιστορία και Γεωστρατηγικές Σπουδές» στο ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα εργάζεται σε συμβολαιογραφικό γραφείο. Είναι μέλος του Σωματείου Υπαλλήλων Συμβολαιογράφων Κεντρικής Μακεδονίας. Είναι Γραμματέας της οργάνωσης της ΚΝΕ του Κιλκίς.

Σιδηρόπουλος Κώστας

kilkis sidiropoylos
Είναι 38 ετών, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και ζει στο Παλιό Αγιονέρι. Είναι Εκπαιδευτικός και έχει αποφοιτήσει από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΔΠΘ στην Αλεξανδρούπολη. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Είναι μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Παιονίας και μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Π. Αγιονερίου «Το Καρς». Είναι Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ.

Τσαουσίδης Κώστας

kilkis tsaousidh
Είναι 41 ετών, μεγάλωσε και ζει στο Κιλκίς. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο ΑΠΘ, στη Θεσσαλονίκη και ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές του Σπουδές στο ΠΑΜΑΚ. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στο Χέρσο και είναι μέλος της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών και του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς. Συμμετέχει ενεργά και στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου ΔΣ Κιλκίς. Ήταν δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Κιλκίς το διάστημα 2010 – 2014. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ.

Φαχουρίδης Γιάννης

kilkis faxouridis
Είναι 58 ετών, μεγάλωσε και ζει στο Κιλκίς. Σπούδασε στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Reggio Calabria στην Ιταλία και σήμερα εργάζεται ως Αρχιτέκτονας ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι παντρεμένος και πατέρας 3 παιδιών. Είναι Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Κιλκίς και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης Κιλκίς». Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κιλκίς.

Χατζή Ειρήνη

kilkis xatzi
Είναι 41 ετών. Μεγάλωσε στο Βόλο και ζει στο Πολύκαστρο. Σπούδασε στο ΔΙΕΚ Βόλου Γραμματέας Νομικών Υπηρεσιών. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Είναι αγρότισσα – παραγωγός και μέλος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Παιονίας. Είναι μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου ΔΣ Πολυκάστρου, Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ). Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ.