Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Ομολογία Άδωνη για την εγκληματική ευθύνη της κυβέρνησης στο θάνατο εκατοντάδων ανθρώπων στη Θεσσαλονίκη

Είναι επικίνδυνοι. και είναι επικίνδυνοι όχι μόνο για όσα δεν κάνουν αλλά και με όσα λένε και κάνουν, με αποτέλεσμα να θρηνούμε θύματα από τους κακούς χειρισμούς στη διαχείριση της πανδημίας αλλά και να στρώνουν το έδαφος σε κάθε ανορθολογισμό προκαλώντας σύγχυση και δυσπιστία στους πολίτες.

Τελευταίο περιστατικό η παραδοχή από τον Άδωνη Γεωργιάδη της εγκληματικής ευθύνης της κυβέρνησης για την έξαρση της πανδημίας στη Θεσσαλονίκη και τους εκατοντάδες νεκρούς.

«Τότε κάποιοι λοιμωξιολόγοι μας έλεγαν ότι θα έπρεπε να γίνει καραντίνα στην Θεσσαλονίκη πριν την γιορτή του Αγίου Δημητρίου. Εμείς από σεβασμό στην παράδοση, στην ορθοδοξία και στην πίστη, δεν βάλαμε καραντίνα, πριν την γιορτή του Αγίου Δημητρίου», ομολόγησε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο Αδωνις!!!

Απίστευτη ομολογία κυβερνητικής ενοχής την ώρα που νιώθουν ότι η Εκκλησία τους κάνει επίδειξη δύναμης και θέλουν να δικαιολογηθούν στους πιστούς!!! Και αυτά ενώ μέχρι σήμερα ολα τα κυβερνητικά στελέχη υποστήριξαν ότι δεν υπήρχε εισήγηση για lockdown στην πόλη πριν την γιορτή του πολιούχου, διαψεύδοντας και κυβερνητικά στελέχη στο χώρο της Αυτοδιοίκησης.

Και να ήταν το μόνο που φάνηκαν ανακόλουθοι και ψεύτες…

Και αυτοί οι «κάποιοι λοιμωξιολόγοι» ποιοι είναι; Άλλο όργανο πάνω/δίπλα στην επιτροπή επίκληση της οποίας γίνεται όταν θέλουν μας μαλώσουν ή να μας περιορίσουν;

Πώς τους ξευτελίζεις έτσι ρε Άδωνη; Ή γιατί τους αφήνεται να σας εξευτελίζουν με το νας χρησιμοποιούν αλά καρτ για να στηρίξουν πολιτικές επιλογές.

«Ο Χικμέτ στην Ελλάδα», του Ηρακλή Κακαβάνη