Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Ο έχων ασυλία ναζί Λαγός προαναγγέλλει σόου τη Δευτέρα

Ο έχων ασυλία (δεν κινδυνεύει να συλληφθεί) ναζί ευρωβουλευτής Γ. Λαγός προαναγγέλλει σόου τη Δευτέρα  στα δικαστήρια, όπου θα μιλήσει. Μια κίνηση όχι άσχετη με τις διεργασίες στο χώρο της ακροδεξιάς και των ναζί. Ο φασίστας Γ. Λαγός εκμεταλλευόμενος την πλεονεκτική του θέση θέλει να δείξει αρχηγικό προφίλ και να συσπειρώσει στο πρόσωπό του και στον φορέα τους αμετανόητους οπαδούς του Χίτλερ. Καθόλου απίθανο αντίστοιχη κίνηση να δούμε και από τον έτερο φασίστα με αρχηγικές βλέψεις Ηλία Κασιδιάρη.

Για την ιστορία να υπενθυμίσουμε ότι ο Γιάννης Λαγός, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, για την υπόθεση των νεοναζί της Χρυσής Αυγής αιτήθηκε τρία ελαφρυντικά  προκειμένου να πέσει στα μαλακά.

Η υπεράσπισή του ζήτησε να του αναγνωριστούν τα ελαφρυντικά του σύννομου βίου, της καλής διαγωγής μετά την πράξη και της μη εύλογης διάρκειας της δίκης. Σύμφωνα με τον συνήγορό του «ο Γιάννης Λαγός μέχρι σήμερα προάγει τα συμφέροντα της Ελλάδος, με πολιτικά μέσα μέσω της ευρωβουλής». Επιπλέον, αναφέρθηκε στα φιλοζωικά αισθήματα του Γιάννη Λαγού και την πίστη του στην ορθόδοξη θρησκεία, προκειμένου να πείσει το δικαστήριο.