Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Ο Γιάννης Χαρούλης στην Ακτή Πειραιώς (13-28/2)

Ο Γιάννης Χαρούλης ξεκινάει τις εμφανίσεις του στην Ακτή Πειραιώς κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 13 Φλεβάρη. Θα ερμηνεύσει τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και μεγάλες στιγμές σπουδαίων δημιουργών που έχει αγαπήσει μέσα στα χρόνια. Η κρητική παράδοση έχει φυσικά την ιδιαίτερή της παρουσία στα live του Γιάννη Χαρούλη που την τιμά.

«ΧΙΛΙΑ ΚΑΛΩΣ ΕΣΜΙΞΑΜΕ» είναι ο τίτλος των εμφανίσεών του στην Ακτή Πειραιώς, από το ομώνυμο διπλό cd («Χίλια καλώς εσμίξαμε» Live στo Λυκαβηττό, «MINOS EMI») σε ζωντανή ηχογράφηση από το Θέατρο του Λυκαβηττού το 2013, που θα κυκλοφορήσει στις 16 Φλεβάρη και θα περιλαμβάνει 41 τραγούδια, παραδοσιακά κρητικά, επιτυχίες μεγάλων συνθετών, τραγούδια από τις προσωπικές δισκογραφικές δουλειές του Γιάννη Χαρούλη, «Γύρω μου και εντός μου», «Χειμωνανθός» και φυσικά στον τελευταίο του δίσκο, «Μαγγανείες» και μια μοναδική σύμπραξη με τον Χρήστο Θηβαίο στο τραγούδι «Ημερολόγιο».

Την Κυριακή 8 και την Δευτέρα 9 Σεπτέμβρη 2013, το Θέατρο Λυκαβηττού γέμισε ασφυκτικά με πάνω από 15.000 θεατές που ανέβηκαν να ακούσουν τον Γιάννη Χαρούλη στο μέρος απ’ όπου πρωτοξεκίνησε το 2002. Κοινό που αναγνωρίζει την αυθεντικότητα του Γιάννη Χαρούλη και σέβεται τη προσπάθεια του να φέρει τον κόσμο κοντά με την παράδοση και την ιστορία μας, να μάθει στους νέους τραγούδια που πιθανόν δεν θα μάθαιναν με άλλο τρόπο, να δείξει πως η αγάπη και ο σεβασμός στις μουσικές μας ρίζες, μπορούν να αφορούν όλους μας.

Παρασκευή και Σάββατο 13, 14, 20, 21, 27, 28 Φλεβάρη
Ώρα έναρξης: 10.30

Ακτή Πειραιώς: Πειραιώς 178 & Λαμίας 4, Ταύρος
Τηλ. 210 3418020/www.aktipireos.gr