Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ο Δ. Κουτσούμπας για τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου: «Τον ευγνωμονούμε γιατί έκανε ένα σπουδαίο είδος μουσικής αγαπητό και προσιτό»

Στο «ξεχωριστό φαινόμενο», τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, που είναι «πάντα νέος, αιώνιος έφηβος», αναφέρθηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε δήλωση που έκανε για την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του «ΑΝΤ1» η οποία φιλοξένησε τον δημοφιλή τραγουδιστή.

Ο Βασίλης «συνεπαίρνει όλες τις ηλικίες, όχι μόνο εμάς που μεγαλώσαμε μαζί του», τόνισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, σημειώνοντας ότι στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ οι νέες ηλικίες τραγουδούσαν με ενθουσιασμό τα τραγούδια του.

«Όχι μόνο δεν τον φοβόμαστε κι ας είναι είναι ροκ όπως λέει και στο τραγούδι», είπε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, αλλά «τον ευγνωμονούμε γιατί έκανε ένα σπουδαίο είδος μουσικής αγαπητό, προσιτό».

«Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει», ανέφερε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, δανειζόμενος έναν στίχο από το «Πόρτο Ρίκο» που τόσο όμορφα έχει τραγουδήσει ο Βασίλης, προσθέτοντας πως «νιώθουμε τυχεροί σαν λαός που έχουμε έναν τόσο βαθύ ερμηνευτή της ψυχής και της συνείδησής μας».

902.gr

che guevara 008