Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ο Δ. Κουτσούμπας στη συνάντηση των Ν. Σοφιανού και Γ. Πρωτούλη με καλλιτέχνες και δημοσιογράφους

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι σε καφέ μπαρ στο κέντρο της Αθήνας για την καθιερωμένη έξοδο με υποψήφιους πριν από τις αυριανές εκλογές.

Στον χώρο παρευρέθηκε ο Νίκος Σοφιανός, υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος Περιφερειαρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Επίσης παρευρέθηκαν υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια του συνδυασμού, καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι.

Μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Παφίλης, ο τραγουδιστής Διονύσης Τσακνής, οι ηθοποιοί Παύλος Ορκόπουλος, Δημήτρης Τζουμάκης, Μαριάνθη Σοτάκη, ο μουσικός Γιάννης Παπαζαχαριάκης, οι πανεπιστημιακοί Γιάννης Μηλιός, Βαγγέλης Χριστοφόρου και Φραγκίσκος Κουτελιέρης, η κιθαρίστρια Εύα Φάμπα, η Έρη Ρίτσου, ο μουσικός Θύμιος Παπαδόπουλος, η Δήμητρα Μαραγκουδάκη κ.α.

Συνομιλώντας με τους δημοσιογράφους ο Δ. Κουτσούμπας είπε ότι θα πάμε πολύ καλά, είμαστε αισιόδοξοι, θα πέσουν χιλιάδες κόκκινα γαρύφαλλα αύριο στις κάλπες. Το χρειάζεται αυτό ο ελληνικός λαός γιατί είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να παλέψει τα ζητήματα της κεντρικής εξουσίας, τις αντιλαϊκές πολιτικές.

 

Βλαντίμιρ Μαγιακόφσκι: «Ωδή στην Επανάσταση»