Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ο θηλυκός Χρυσοχοΐδης, Δέσποινα Θωμαΐδου, ανέλαβε δήμαρχος Νέας Ιωνίας

Γρά­φει ο Δημό­της Νέας Ιωνί­ας //

Ο θηλυ­κός Χρυ­σο­χο­ΐ­δης, Δέσποι­να Θωμα­ΐ­ου, ανέ­λα­βε δήμαρ­χος Νέας Ιωνί­ας και ευθύς αμέ­σως απο­φά­σι­σε να επι­βά­λει το νόμο και την τάξη, στέλ­νο­ντας μήνυ­μα στους εργα­ζό­με­νους και στους δημό­τες της Νέας Ιωνί­ας να μην την ενο­χλή­σουν όσο αυτή θα ενερ­γεί σαν μακρύ χέρι του κρά­τους και θα εφαρ­μό­ζει — υλο­ποιεί αντι­λαϊ­κές πολι­τι­κές και προγράμματα.

Η νέα δήμαρ­χος, Δέσποι­να Θωμα­ΐ­ου, κόλ­λη­σε στο δημαρ­χείο την κάτω­θι ανα­κοί­νω­ση (προει­δο­ποί­η­ση) για όσους δια­νοη­θούν να αντι­δρά­σουν ή να δια­μαρ­τυ­ρη­θούν (Μη φτά­σει ο αχός των προ­βλη­μά­των των δημο­τών στο γρα­φείο της και στην αίθου­σα του Δημο­τι­κού Συμβουλίου):

anakoinosi dimarxxou neas ionias

Η κατά­πτυ­στη ανα­κοί­νω­ση απευ­θύ­νε­ται τόσο στους εργα­ζό­με­νους τους οποί­ους θέλει στο γύψο (του­λά­χι­στον εντός του δημαρ­χεί­ου) όσο και στους δημό­τες που θα σκε­φτούν οργα­νω­μέ­να να παρα­στούν στο Δημο­τι­κό Συμ­βού­λιο είτε για να δια­μαρ­τυ­ρη­θούν είτε για να μετα­φέ­ρουν το πρό­βλη­μά τους.

Η κατά­πτυ­στη ανα­κοί­νω­ση της δημάρ­χου Δέσποι­νας Θωμα­ΐ­δου προ­σβάλ­λει όλους τους δημό­τες και πρέ­πει να κατέ­βει. Ταυ­τό­χρο­να απο­κα­λύ­πτει και την υπο­κρι­σία της κ. Θωμα­ΐ­δου η οποία στην ορκω­μο­σία της είπε ότι οι εργα­ζό­με­νοι είναι το στή­ριγ­μά (προ­φα­νώς εννο­ού­σε όταν συμ­φω­νούν μαζί της), γα να εισπρά­ξει τα εύση­μα του (επι­χει­ρη­μα­τία) μητρο­πο­λί­τη Νέας Ιωνί­ας Γαβρι­ήλ «Ο λαός αυτός είναι η δύνα­μη την οποί­αν έχετε».

Υπο­κρι­σία που είχε επι­ση­μαν­θεί και προ­ε­κλο­γι­κά όταν προ­σπα­θού­σε να χτί­σει «προ­ο­δευ­τι­κό» προ­φίλ και την Πρω­το­μα­γιά, βιντε­ο­σκο­πού­νταν στην οδό Εργα­σί­ας μπρο­στά σε εγκα­τα­λειμ­μέ­να εργο­στά­σια και χρη­σι­μο­ποιού­σε φρά­σεις και προ­σεγ­γί­σεις (παρ­μέ­νες) από ανα­κοι­νώ­σεις των ταξι­κών σωματείων.

Αμα τη ανα­λή­ψει καθη­κό­ντων οι μάσκες έπεσαν.

Αιδώς…

Και αν νομί­ζε­τε κ. Θωμα­ΐ­δου, ότι έτσι θα ευκο­λυν­θεί­τε στην αντι­λαϊ­κή απο­στο­λή σας, είστε βαθιά γελασμένη…

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο