Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Ο θηλυκός Χρυσοχοΐδης, Δέσποινα Θωμαΐδου, ανέλαβε δήμαρχος Νέας Ιωνίας

Γράφει ο Δημότης Νέας Ιωνίας //

Ο θηλυκός Χρυσοχοΐδης, Δέσποινα Θωμαΐου, ανέλαβε δήμαρχος Νέας Ιωνίας και ευθύς αμέσως αποφάσισε να επιβάλει το νόμο και την τάξη, στέλνοντας μήνυμα στους εργαζόμενους και στους δημότες της Νέας Ιωνίας να μην την ενοχλήσουν όσο αυτή θα ενεργεί σαν μακρύ χέρι του κράτους και θα εφαρμόζει – υλοποιεί αντιλαϊκές πολιτικές και προγράμματα.

Η νέα δήμαρχος, Δέσποινα Θωμαΐου, κόλλησε στο δημαρχείο την κάτωθι ανακοίνωση (προειδοποίηση) για όσους διανοηθούν να αντιδράσουν ή να διαμαρτυρηθούν (Μη φτάσει ο αχός των προβλημάτων των δημοτών στο γραφείο της και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου):

anakoinosi dimarxxou neas ionias

Η κατάπτυστη ανακοίνωση απευθύνεται τόσο στους εργαζόμενους τους οποίους θέλει στο γύψο (τουλάχιστον εντός του δημαρχείου) όσο και στους δημότες που θα σκεφτούν οργανωμένα να παραστούν στο Δημοτικό Συμβούλιο είτε για να διαμαρτυρηθούν είτε για να μεταφέρουν το πρόβλημά τους.

Η κατάπτυστη ανακοίνωση της δημάρχου Δέσποινας Θωμαΐδου προσβάλλει όλους τους δημότες και πρέπει να κατέβει. Ταυτόχρονα αποκαλύπτει και την υποκρισία της κ. Θωμαΐδου η οποία στην ορκωμοσία της είπε ότι οι εργαζόμενοι είναι το στήριγμά (προφανώς εννοούσε όταν συμφωνούν μαζί της), γα να εισπράξει τα εύσημα του (επιχειρηματία) μητροπολίτη Νέας Ιωνίας Γαβριήλ «Ο λαός αυτός είναι η δύναμη την οποίαν έχετε».

Υποκρισία που είχε επισημανθεί και προεκλογικά όταν προσπαθούσε να χτίσει «προοδευτικό» προφίλ και την Πρωτομαγιά, βιντεοσκοπούνταν στην οδό Εργασίας μπροστά σε εγκαταλειμμένα εργοστάσια και χρησιμοποιούσε φράσεις και προσεγγίσεις (παρμένες) από ανακοινώσεις των ταξικών σωματείων.

Αμα τη αναλήψει καθηκόντων οι μάσκες έπεσαν.

Αιδώς…

Και αν νομίζετε κ. Θωμαΐδου, ότι έτσι θα ευκολυνθείτε στην αντιλαϊκή αποστολή σας, είστε βαθιά γελασμένη…