Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Ο ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Όταν ο Μωάμεθ δεν πηγαίνει στο βουνό, τότε πάει το βουνό στο Μωάμεθ, λέει μια ελληνική παροιμία βγαλμένη απ’ τα κατάβαθα της ελληνικής ψυχής. Λέγεται στις περιπτώσεις , που κάποιος παίρνει την πρωτοβουλία να συναντήσει ο ίδιος αυτόν ο οποίος δεν τον επισκέπτεται.

Στις 4 Φεβρουαρίου 2013 ο Αλέξης Τσίπρας ανέβηκε στο αγροτικό αυτοκίνητο του Γιάννη Βάγγου στον Ορχομενό  (βλέπε  και εδώ)  για να συμπαρασταθεί στους αγωνιζόμενους αγρότες. Τώρα οι αγρότες έχουν στήσει μπλόκα απ’ άκρη σ’ άκρη στην Ελλάδα για να αποκρούσουν το νόμο – λαιμητόμο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για το ασφαλιστικό.

Οι αγρότες ζητάνε συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Ο πρωθυπουργός θα διαβεί απ’ το Νταβός στο  ΤΑΕ ΚWON DO στο Παλιό Φάληρο, την Κυριακή 24 Γενάρη 2016, ώρα 6:30 μμ, για να γιορτάσει τον ένα χρόνο της Κυβέρνησης.  Και τα μπλόκα της αγροτιάς δεν έχουν παρά να ακολουθήσουν την ελληνική παροιμία: Για να συναντήσουν τον πρωθυπουργό, να το γιορτάσουν και να το …γλεντήσουν με την κυβέρνηση της Αριστεράς!