Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

«Ο Πελετίδης απέδειξε ότι δεν υποκύπτει σε υπαγορεύσεις»

Δήλωση υποψηφιότητας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Πάτρα έκανε η Αναστασία Τογιοπούλου, περιφερειακή σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας, δικηγόρος. Στη δήλωσή της αναφέρει:

«Πίστευα ανέκαθεν στην ακηδεμόνευτη και ανεξάρτητη τοπική αυτοδιοίκηση, μακριά από τα συμφέροντα εκείνων που θέλουν να μεταβάλουν τους δήμους σε επιχειρήσεις εξυπηρέτησης των ιδιωτικών τους συμφερόντων και κόντρα στο σύστημα που επιχειρεί μέσα από τον δήθεν έλεγχο της νομιμότητας να στερεί από κάθε δήμαρχο και Δημοτικό Συμβούλιο τη δυνατότητα να αποφασίζουν αυτοί ως αυτοδιοίκηση για τις τοπικές τους υποθέσεις.

Τα παραπάνω, κόντρα στις επιταγές των καιρών που θέλουν να μας πείσουν ότι άλλοι θα υπαγορεύουν και εμείς απλά θα συμφωνούμε, έκανε πράξη ο Κώστας Πελετίδης τα τελευταία πέντε χρόνια στο Δήμο Πατρέων.

Γι΄ αυτό συμπορεύομαι με τον Κώστα Πελετίδη και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο συνδυασμό της “Λαϊκής Συσπείρωσης”, ώστε μαζί να υπηρετήσουμε και την επόμενη 4ετία τα συμφέροντα και μόνο των πολιτών της Πάτρας και να αποφασίζουμε εμείς ως Δημοτικό Συμβούλιο για αυτά που θα γίνουν για όλους μας».