Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Ο συγχρωτισμός του Άδωνη με το «Μακελειό»

Ο υπουργός που δεν είδε κάποιο πρόβλημα στην κράτηση επί μέρες μαθητών στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ ξαναχτύπησε. Ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε στο MEGA την Τετάρτη ότι για τη μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού φταίει η συγκέντρωση στο Εφετείο που έγινε για την καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή!

Η πολιτική σκοπιμότητα είναι εξόφθαλμη και αυταπόδεικτη. Με αλχημείες θέλει ο υπουργός να κρύψει τις κυβερνητικές ευθύνες για τα μέτρα που δεν λαμβάνονται σε χώρους εργασίας, σχολεία, ΜΜΜ και δημόσιο σύστημα Υγείας.

Είναι αλχημεία ο ισχυρισμός του υπουργού διότι την ώρα που τα έλεγε έμπαινε σε «καραντίνα» η Καστοριά που δεν έγινε συγκέντρωση στο Εφετείο, είχε προηγηθεί η «καραντίνα» στην Κοζάνη που επίσης δεν έγινε συγκέντρωση στο Εφετείο και «απειλείται» με καραντίνα η Θεσσαλονίκη που φυσικά δεν έγινε καμία συγκέντρωση στο Εφετείο.

Όπως βέβαια συγκέντρωση στο …Εφετείο δεν έγινε σε Βοιωτία, Λάρισα και Σέρρες που την Τετάρτη από την κατηγορία 2 αναβαθμίστηκαν στην κατηγορία 3 που είναι και τα Ιωάννινα!

Τα ψέματα έχουν πάντα κοντά ποδάρια, αν και στην προκειμένη περίπτωση το χειρότερο για τον υπουργό είναι ο πολιτικός συγχρωτισμός του με το «Μακελειό» που την ίδια μέρα τα ίδια έγραφε…

Πηγή: 902.gr

belogiannis ploumpidis banner