Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Ο φασίστας Αμβρόσιος «ξαναχτύπησε»: Αφόρισε Μόσιαλο και Χωμενίδη…

Λέγεται Θανάσης Λενής και είναι περισσότερο γνωστός ως πρώην μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.

Ο λόγος για τον Αμβρόσιο, τον χουντικό σκοταδιστή και κήρυκα του μίσους, που σε κάθε ευκαιρία προκαλεί την δημοσιότητα με όσα λέει και κάνει. Γνωστά τα έργα και οι ημέρες του κατά την περίοδο της πανδημίας με τα άθλια, μεσαιωνικά του κηρύγματα ενάντια στις… «μάσκες του διαβόλου» και την προτροπή του στους πιστούς να χρησιμοποιούν ως… «φάρμακο» για τον κορονοϊό τον.. αγιασμό!

Το Μάη του 2020, ο ακροδεξιός δεσπότης είχε προβεί δημόσια στον… αφορισμό του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη και της υπουργού Παιδείας Ν. Κεραμέως.

Τώρα, όπως διαβάζουμε, ήταν η σειρά του καθηγητή Ηλ. Μόσιαλου και του συγγραφέα Χρ. Χωμενίδη να αφοριστούν από τον Λενή. Κατά τη διάρκεια της κυριακάτικης λειτουργίας στον Ι.Ν. Φανερωμένης Αιγίου, ο πρώην Μητροπολίτης εκτόξευσε πύρινο λόγο για τις αναφορές που έκαναν και οι δύο στην Παναγία την περίοδο των Χριστουγέννων και στη συνέχεια διάβασε τον αφορισμό.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο λόγος των αφορισμών ήταν το γεγονός ότι τα Χριστούγεννα του 2021, ο μεν κ. Μόσιαλος είχε αναρτήσει σκίτσο, ο δε Χρήστος Χωμενίδης ένα άρθρο στο οποίο ισχυρίζεται ότι η Παναγία είχε παράνομη σχέση με έναν Ρωμαίο στρατιώτη και ο Ιησούς ήταν καρπός διαφόρων συνευρέσεων που είχε με νεαρούς.

‘Εκαστος στο είδος του και ο Θανάσης Λενής στα σκοταδιστικά παραληρήματα και τους αφορισμούς…

vivlio mpelogiannis

Μετάβαση στο περιεχόμενο