Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Ο φασιστικός βόθρος ξεχείλισε: Συντονισμένη λάσπη και συκοφαντίες ενάντια στο ΚΚΕ

Την… σκυτάλη της γκαιμπελικής συκοφαντίας και του αντικομμουνισμού πήρε σήμερα η φασιστική σκουπιδοφυλλάδα «Μακελειό» από το zougla.gr του Τριανταφυλλόπουλου.

Ο βόθρος της ακροδεξιάς σαπίλας ξεχείλισε για άλλη μια φορά, στάζοντας αντικομμουνιστική χολή και fake news με το κιλό. Έτσι, μετά το χθεσινό γκαιμπελικού τύπου δημοσίευμα του zougla.gr, έχουμε σήμερα το παρακάτω πρωτοσέλιδο της εμετικής φυλλάδας.

makeleio 01 25 11 2020 1

 

Διόλου τυχαία, όλη αυτή η λάσπη, οι συκοφαντίες και τα ψέματα ενάντια στο ΚΚΕ, έρχονται λίγες μόλις μέρες μετά την επέτειο του Πολυτεχνείου και το «σπάσιμο» της κυβερνητικής απαγόρευσης στο κέντρο της Αθήνας.

Σαν έτοιμα από καιρό, τα κοράκια της μαύρης ακροδεξιάς και οι βαστάζοι της κυβέρνησης της ΝΔ, ξεκίνησαν συντονισμένες επιθέσεις ενάντια στο ΚΚΕ. Από την αντιδήμαρχο του Μπακογιάννη Αλ. Έβερτ, τον Μπογδάνο, τα «τζημεροειδή» και τα πληρωμένα νεοδημοκρατικά τρολ του διαδικτύου μέχρι την γραφική ακροδεξιά καρικατούρα που λέγεται Φαήλος Κρανιδιώτης και από τον βασιλιά του «κιτρινισμού» Τριανταφυλλόπουλο μέχρι την φασιστοφυλλάδα του Στ. Χίου.

Αδυνατούν να χωνέψουν η κυβέρνηση και τα ακροδεξιά δεκανίκια της το «σπάσιμο» της χουντικής απαγόρευσης της 17ης Νοέμβρη.

Αδυνατούν να καταπιούν ότι, παρά το lockdown και τα αυστηρά μέτρα, το εργατικό-λαϊκό κίνημα οργανώνεται και διεκδικεί αυτά που του ανήκουν, προετοιμάζοντας την αυριανή απεργία και άλλες πολύμορφες κινητοποιήσεις.

Ξέρουν, όμως, καλά οι πατριδέμποροι και τα τσιράκια του κεφαλαίου ποιόν έχουν απέναντι τους.

Ξέρουν καλά – κι’ αν το ξέχασαν τους το θυμίζουμε – ότι οι κομμουνιστές δεν λύγισαν σε επιθέσεις κατά πολύ ισχυρότερες από αυτές που εξαπολύουν αυτοί σήμερα.

Αν νομίζουν οι «ζούγκλες», τα «μακελειά», τα θλιβερά έμμισθα τρολ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τα φασισταριά τύπου «Τζήμερου», οι «Φαήλοι» και τα λοιπά μαντρόσκυλα των καπιταλιστών ότι μπορούν να χτυπήσουν το ΚΚΕ και το οργανωμένο εργατικό-λαϊκό κίνημα, πλανώνται πλάνην οικτράν.

Θα φάνε τα μούτρα τους.