Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Ο Χατζησαββίδης σε ρόλο Τζήμερου στη Νέα Ιωνία

Σχολιάζει ο Δημότης Νέας Ιωνίας //

Έσχατο καταφύγιο των πολιτικών γυρολόγων και αντικομμουνστών η χυδαιότητα, η συκοφαντία και η προσβολή των δημοτών. Ο λόγος για τον αντιδήμαρχο Νέας Ιωνίας κ. Χατζησαββίδη που όπως η δήμαρχος του εζήλεψε το ρόλο του Χρυσοχοΐδη στην επιβολή «νόμου και τάξης» εντός του δημαρχείου, τούτος εζήλεψε τον γνωστό άθλιο αντικομμουνιστή Θάνο Τζήμερο (ο οποίος χτες έδωσε ρεσιτάλ αντικομμουνισμού στο Περιφερειακό Συμβούλιο χτες).

Ο γνωστός νεοϊωνιώτης εκπρόσωπος του βαθύ ΠΑΣΟΚ Αριστείδης Χατζησαββίδης, σε μια Γιαννοπουλικού τύπου έκρηξη – επίθεση, σε ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει ψηφοφόρους, ανθρώπους του μόχθου και της ανάγκης, «αφελείς»!!! κατηγοριοποιώντας, περιθωριποιώντας και προσβάλλοντας δημότες της Νέας Ιωνίας και πολίτες της χώρας (Άραγε κ. Χατζησαββίδη, να τους απαγορεύσουμε και να ψηφίζουν αυτούς τους αφελείς; Όσο για τους μεταφερόμενους και με πελατειακή σχέση ψηφοφόρους ο πολιτικός σας χώρος, το ΠΑΣΟΚ, το έκανε επιστήμη). Ντροπή σας.

Όσο για την επίθεση σας τους Συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης, ανθρώπους καταξιωμένους στον επαγγελματικό και κοινωνικό τους χώρο, ανθρώπους που τους τίμησαν συνάδελφοί τους και συμπολίτες τους για τη στάση τους στα μικρά και μεγάλα προβλήματα, σας ευχόμαστε πεδίον δόξης λαμπρό ως απόφοιτου από τη σχολή Τζήμερου.

________________________________________________________

Δημότης Νέας Ιωνίας είναι ο Ηρακλής Κακαβάνης