Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Ο χρυσαυγίτικος απόπατος (ξανα)ξεχείλισε, με χυδαίες συκοφαντίες ενάντια στο ΚΚΕ

Σε μπαράζ ψευδολογιών και συκοφαντικών επιθέσεων ενάντια στο ΚΚΕ (παλιά τους τέχνη κόσκινο) έχει επιδοθεί το τελευταίο διάστημα ο διαδικτυακός ναζιστικός απόπατος της Χρυσής Αυγής «ethnikismos.net». Πρόκειται για τη γνωστή εμετική φασιστοσελίδα των χρυσαυγιτών στην οποία δημοσιεύουν ότι χοντροκομμένο τερατούργημα τους κατέβει στο ναζιστικό τους κεφάλι, ακολουθώντας την γκεμπελική τακτική του «πες πες, κάτι θα μείνει». 

Δεν έχει υπάρξει αντικομμουνιστικό ψέμα που η εν λόγω ιστοσελίδα να μην το έχει υιοθετήσει. Πρόσφατα, ο χρυσαυγίτικος απόπατος χρησιμοποίησε τη γνωστή ελλεϊνή συκοφαντία του πρώην υπουργού Πάγκαλου («μαζί τα φάγαμε») ενάντια στο ΚΚΕ σχετικά με την επιχείρηση «Γερμανός». 

Με αφορμή την καθιέρωση από τους καπιταλιστές της περίφημης «Black Friday», τα ορφανά του Χίτλερ και των ταγματασφαλιτών δοσίλογων της Κατοχής «ξέθαψαν» την συκοφαντία του Πάγκαλου προκειμένου να χτυπήσουν το ΚΚΕ. Έτσι, τα άθλια ναζιστοειδή επιχείρησαν να συνδέσουν την «Black Friday» με την υποτιθέμενη… επιχειρηματική δράση του ΚΚΕ! 

Μεταξύ άλλων, τα χρυσαυγίτικα ανθρωπάρια γράφουν: «Και για όσους τυχόν δεν το γνωρίζουν, η καπιταλιστική εταιρεία Public είναι του συντρόφου (και ηγετικού στελέχους του ΚΚΕ) Πάνου Γερμανού!». Αν υπήρχε βραβείο ανερυθρίαστης ψευδολογίας, οι ναζιστοβρυκόλακες του «ethnikismos» το άξιζαν με το παραπάνω. 

Ασφαλώς, η προβοκατόρικη συκοφαντία του Πάγκαλου ενάντια στο ΚΚΕ – την οποία αναπαράγουν οι χρυσαυγίτες – είναι άλλο ένα χοντροκομμένο αντικομμουνιστικό ψέμα. Ο ίδιος ο Πάγκαλος ουδέποτε προσκόμισε αποδείξεις για το τερατούργημα που είχε εκστομίσει, αποδεικνύοντας ότι ήταν και είναι ένας κοινός συκοφάντης. Ακόμη και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Βερελής, καταθέτοντας στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, απάντησε σε σχετική ερώτηση: «Με ρώτησε μετ΄ επιτάσεως (ο ανακριτής) εάν είχα διαπιστώσει συμμετοχή του ΚΚΕ στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας “Γερμανός” και η απάντησή μου ήταν “όχι”».

Η παραπάνω άθλια συκοφαντία που ανήρτησαν τα φασιστοειδή στο σάιτ τους έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά ψεμάτων και ύβρεων που εξαπολύουν με μένος ενάντια στο ΚΚΕ. Τα ναζιστικά αποβράσματα της χρυσαυγίτικης εγκληματικής συμμορίας ξερνούν αντικομμουνιστικό δηλητήριο ακριβώς επειδή τρέμουν τη δύναμη του εργατικού-λαϊκού κινήματος. Όντας γέννημα-θρέμμα του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος και μαντρόσκυλα των μεγαλοεργοδοτών, οι χρυσαυγίτες συνειδητά συκοφαντούν το ΚΚΕ και τους λαϊκούς αγώνες.

Όσα ψέματα κι’ αν διασπείρουν, όσο αντικομμουνιστικό δηλητήριο κι’ αν ξεράσουν τα ορφανά του Χίτλερ και των ναζί, ένα πράγμα είναι σίγουρο: Ότι αργά ή γρήγορα ο ίδιος λαός, οι εργαζόμενοι, η νεολαία, θα τους πετάξουν αυτούς και τα εμετικά τους σύμβολα εκεί που τους αξίζει, δηλαδή στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.  

Υ.Γ. Όσο για τον χουντοβρυκόλακα αρθρογράφο του «ethnikismos» που, με αφορμή τα 100χρονα του ΚΚΕ, εύχεται ειρωνικά «να μην το βρει του χρόνου», έχουμε να του πούμε το εξής: Υπάνθρωπε φασίστα, μη φας, έχουμε γλαρόσουπα.