Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πάλι οι γιατροί στεναχώρησαν τον Τζήμερο — Πρώτη δύναμη η ΔΗΠΑΚ

Για δεύ­τε­ρη συνε­χό­με­νη φορά οι νοσο­κο­μεια­κοί για­τροί ανέ­δει­ξαν τη ΔΗΠΑΚ πρώ­τη δύνα­μη στην Ομο­σπον­δία Ενώ­σε­ων Νοσο­κο­μεια­κών Για­τρών Ελλά­δας (ΟΕΝΓΕ), αυξη­μέ­νη σε ψήφους, έδρες στο Γενι­κό Συμ­βού­λιο και αντι­προ­σώ­πους στην ΑΔΕΔΥ.

Ανα­γνω­ρί­στη­κε η καθο­ρι­στι­κή συμ­βο­λή της ΔΗΠΑΚ, η ανυ­πο­χώ­ρη­τη στά­ση της, για την υπε­ρά­σπι­ση των για­τρών που εργά­ζο­νται στο Δημό­σιο σύστη­μα υγεί­ας και ότι βρέ­θη­κε στην πρώ­τη γραμ­μή του αγώ­να για το δικαί­ω­μα του λαού στην δημό­σια και δωρε­άν υγεία.

Κατα­δι­κά­στη­καν οι δυνά­μεις που υπε­ρα­σπί­στη­καν την αντι­λαϊ­κή κυβερ­νη­τι­κή πολιτική

giatroi

Στο 10ο Συνέ­δριο της ΟΕΝΓΕ, κατά γενι­κή ομο­λο­γία, ανα­πτύ­χθη­κε γόνι­μος προ­βλη­μα­τι­σμός. Το απο­τέ­λε­σμα γεμί­ζει αίσθη­μα ευθύ­νης της δυνά­μεις της ΔΗΠΑΚ που θα συνε­χί­σουν πιο απο­φα­σι­στι­κά να παλεύ­ουν για απο­κλει­στι­κά δημό­σιο και δωρε­άν σύστη­μα υγεί­ας- πρό­νοιας, για τα δικαιώ­μα­τα των νοσο­κο­μεια­κών γιατρών.

Βέβαια, πάλι οι για­τροί θα στε­να­χω­ρή­σουν τον γνω­στό φασι­στοει­δές, αντι­κομ­μου­νι­στή και παρα­λί­γου από­φοι­του της ΑΣΟΕΕ Τζήμερου.

Πρό­τυ­πο μέγε­θος κοι­νω­νι­κής ηλι­θιό­τη­τας, το έμε­σμα που άφη­σε στο δια­δί­κτυο όταν στις προη­γού­με­νες εκλο­γές έμα­θε το απο­τέ­λε­σμα στις εκλο­γές της ΟΕΝΓΕ.

tzimeros

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο