Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Πάλι οι γιατροί στεναχώρησαν τον Τζήμερο – Πρώτη δύναμη η ΔΗΠΑΚ

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά οι νοσοκομειακοί γιατροί ανέδειξαν τη ΔΗΠΑΚ πρώτη δύναμη στην Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), αυξημένη σε ψήφους, έδρες στο Γενικό Συμβούλιο και αντιπροσώπους στην ΑΔΕΔΥ.

Αναγνωρίστηκε η καθοριστική συμβολή της ΔΗΠΑΚ, η ανυποχώρητη στάση της, για την υπεράσπιση των γιατρών που εργάζονται στο Δημόσιο σύστημα υγείας και ότι βρέθηκε στην πρώτη γραμμή του αγώνα για το δικαίωμα του λαού στην δημόσια και δωρεάν υγεία.

Καταδικάστηκαν οι δυνάμεις που υπερασπίστηκαν την αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική

giatroi

Στο 10ο Συνέδριο της ΟΕΝΓΕ, κατά γενική ομολογία, αναπτύχθηκε γόνιμος προβληματισμός. Το αποτέλεσμα γεμίζει αίσθημα ευθύνης της δυνάμεις της ΔΗΠΑΚ που θα συνεχίσουν πιο αποφασιστικά να παλεύουν για αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας- πρόνοιας, για τα δικαιώματα των νοσοκομειακών γιατρών.

Βέβαια, πάλι οι γιατροί θα στεναχωρήσουν τον γνωστό φασιστοειδές, αντικομμουνιστή και παραλίγου απόφοιτου της ΑΣΟΕΕ Τζήμερου.

Πρότυπο μέγεθος κοινωνικής ηλιθιότητας, το έμεσμα που άφησε στο διαδίκτυο όταν στις προηγούμενες εκλογές έμαθε το αποτέλεσμα στις εκλογές της ΟΕΝΓΕ.

tzimeros