Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πάτρα: Αντιεμβολιαστές επιτέθηκαν στην πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου

Επίθεση από αντιεμβολιαστές και αρνητές του κορονοϊού καταγγέλλει πως δέχθηκε η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας Άννα Μαστοράκου.

Η κ. Μαστοράκου, που είναι και αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, δήλωσε στο pelop.gr ότι το πρωί του Σαββάτου (18/12) κατά τη διάρκεια ενημερωτικής εκδήλωσης σε ξενοδοχείο της Πάτρας δέχθηκε απειλές από αντιεμβολιαστές και αρνητές.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία της Α. Μαστοράκου, μπήκε ξαφνικά στην αίθουσα της εκδήλωσης ένα άτομο το οποίο την κάλεσε να κατέβει στο ισόγειο προκειμένου να παραλάβει κάποιο έγγραφο.

Κατέβηκα λοιπόν στο ισόγειο και μου έδωσαν ένα έγγραφο το οποίο είπαν πως είναι η τεκμηρίωση πως τα εμβόλια είναι δηλητήριο κτλ.

Δεν παρέλαβα το έγγραφο. Με αποκάλεσαν «δολοφόνο» και πως δηλητηριάζω πολίτες με το εμβόλιο. Στη συνέχεια κινήθηκα προς το χώρο στάθμευσης, στο αυτοκίνητό μου. Με ακολούθησαν και άρχισαν να φωνάζουν περισσότερο, με τράβηξαν από το χέρι και συνέχισαν την λεκτική επίθεση προς το μέρος μου.

Δεν μπορούν να αποκαλούν δολοφόνο την αντιπρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, είναι απαράδεκτο. Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό και δε θα το αφήσω έτσι. Την Δευτέρα θα καταθέσω μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα» καταλήγει η κ. Μαστοράκου.

Εκδόσεις Ατέχνως Atexnos click

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο