Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Παιχνίδια σχεδιασμού πολέμου

Τη συμμετοχή και εμπλοκή της χώρας μας με την αποστολή συστοιχίας πυραύλων “Πάτριοτ” και προσωπικού στη Σαουδική Αραβία παράλληλα με την ανανέωση της Ελληνοαμερικάνικης συμφωνίας για τις βάσεις καταγγέλλει το Επιμελητήριο Εικαστικών Ελλάδας -συγκεκριμένα:


ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Βαλτετσίου 42, 106 81 Αθήνα Tηλ. 210. 3300 016 FAX : 210 33.01.408
e-mail: [email protected]

Επιμελητήριο Εικαστικών Ελλάδας logoΠαιχνίδια σχεδιασμού πολέμου και παραπέρα συμμετοχή και εμπλοκή της χώρας μας αποτελεί η αποστολή από την Ελλάδα μίας συστοιχίας πυραύλων ” Πάτριοτ ” και προσωπικού στη Σαουδική Αραβία και η ανανέωση της Ελληνοαμερικάνικης συμφωνίας για τις βάσεις.

Ακόμα ένας κρίκος στο βάθεμα της εμπλοκής μας στους ΑμερικανοΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς στην μεγάλη περιοχή από την ανατολική Ευρώπη μέχρι τον Περσικό Κόλπο, ακόμα μεγαλύτεροι κίνδυνοι για το λαό μας. Οι επιθετικές δεσμεύσεις και πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η Ελληνική κυβέρνηση για λογαριασμό των ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-ΕΕ και τους ανταγωνισμούς τους με άλλες χώρες που είναι πέρα και μακριά από τα συμφέροντα του λαού μας, μας βάζει σε κινδύνους και μας μετατρέπει σε στόχο.

Έχουμε πολλές πληγές παλαιότερες και πρόσφατες που πρέπει να φροντίσουμε, όπως πανδημία και σύστημα υγείας, σύστημα παιδείας, πυρκαγιές, σεισμούς, ανατιμήσεις, ακρίβεια, ανεργία.

Δεν περισσεύει ούτε ένα ευρώ για την εξυπηρέτηση των επιθετικών ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών, την αποστολή στρατευμάτων σε χώρες που βρίσκονται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, που δεν αφορούν την άμυνα και την ασφάλεια της χώρας μας.

Διεκδικούμε

  • ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ
  • ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΩΡΑ
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Αθήνα, 1η Οκτ 2021

Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος      Η Γενική Γραμματέας

Εύα Μελά        Βικτώρια Νταρίλα