Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube

ΠΑΜΕ: Αλληλεγγύη στα δίκαια αιτήματα του Παλαιστινιακού λαού

Την αλληλεγγύη τους στα δίκαια αιτήματά του παλαιστινιακού λαού και στον ηρωικό αγώνα του για μια ελεύθερη, ανεξάρτητη Παλαιστίνη εκφράζει το ΠΑΜΕ, με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό. Στο πλαίσιο των δράσεων αλληλεγγύης το ΠΑΜΕ θα λάβει μέρος σήμερα στη διεθνή συνδικαλιστική τηλεδιάσκεψη αλληλεγγύης με τον λαό της Παλαιστίνης που διοργανώνει η ΠΣΟ.

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ σημειώνει:

«Σήμερα 29 Νοέμβρη Παγκόσμια Ημέρα αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό, το ΠΑΜΕ, τα Εργατικά Κέντρα, οι Ομοσπονδίες, τα Συνδικάτα, η εργατική τάξη της Ελλάδας, εκφράζουμε τη αλληλεγγύη μας στα δίκαια αιτήματά του παλαιστινιακού λαού και στον ηρωικό αγώνα του για μια ελεύθερη, ανεξάρτητη Παλαιστίνη.

Ο παλαιστινιακός λαός συνεχίζει να βιώνει τα πάνδεινα από την επεκτατική, καταπιεστική, βάρβαρη πολιτική του κράτους του Ισραήλ, η οποία συνεχίζεται με αμείωτη βία. Τα αγωνιστικά συνδικάτα της Ελλάδας καταδικάζουμε τη πολιτική του δολοφονικού κράτους του Ισραήλ, και την  στήριξη που λαμβάνει από τις λυκοσυμμαχίες των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ αλλά και τις Ελληνικές κυβερνήσεις.

Δυναμώνουμε την Αλληλεγγύη με τον ηρωικό παλαιστινιακό αγώνα για μια ελεύθερη, ανεξάρτητη Παλαιστίνη στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Στα πλαίσια των δράσεων αλληλεγγύης σήμερα το ΠΑΜΕ θα λάβει μέρος στην μεγάλη διεθνή συνδικαλιστική τηλεδιάσκεψη της ΠΣΟ αλληλεγγύης με τον λαό της Παλαιστίνης

Ζήτω ο αγώνας του Παλαιστινιακού Λαού!».

che guevara 008

Μετάβαση στο περιεχόμενο