Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

ΠΑΜΕ: Για τη δίκη στις 10 Οκτώβρη των νεολαίων αγωνιστών στο άγαλμα του Τρούμαν

Στις 10 Οκτώβρη θα πραγματοποιηθεί η εξ’ αναβολής δίκη των νεολαίων αγωνιστών που διώκονται για την συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις στο Άγαλμα του μακελάρη Τρούμαν ενάντια στους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ στη Συρία.

Με ένα κατηγορητήριο-ραβασάκι της Πρεσβείας των ΗΠΑ, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ διώκει όσους εκφράζουν την αντίθεση τους στα σχέδια των φονιάδων των λαών.

Η σφαγή των λαών της περιοχής, οι βομβαρδισμοί στη Συρία, οι δολοφονίες παλαιστινίων, τα εκατομμύρια των προσφύγων, είναι θύματα της δολοφονικής μηχανής που φιλοξενεί ο ΣΥΡΙΖΑ και στην Ελλάδα με τις αμέτρητες βάσεις και εγκαταστάσεις που υπάρχουν και τις νέες που σχεδιάζει να φτιάξει. Αυτούς τους αιματοβαμμένους σχεδιασμούς είναι αποφασισμένοι να τους προχωρήσουν με κάθε μέσο. Για αυτό στοχοποιούν τη λαϊκή αντίσταση και διώκουν όσους αγωνίζονται ενάντια τους.

Η κυβέρνηση δίνει γη και ύδωρ στους ιμπεριαλιστές από τη μια για να δολοφονούν λαούς και από την άλλη θυμίζουμε ότι χτύπησε με βία και μίσος το νεολαιίστικο κίνημα, κάνοντας και συλλήψεις.

Όσο θα στήνουν δίκες και διώξεις, τόσο θα δυναμώνει η αποφασιστικότητα και η μαχητικότητα της εργατικής τάξης, της νέας γενιάς.

Για ακόμη μια φορά θα απαντήσουν οι χιλιάδες των εργατών και του λαού που αντιστέκονται στον Ιμπεριαλισμό και τους υπηρέτες του.

Καλούμε τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να δώσουν μαχητική απάντηση με την παρουσία τους στα Δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων στις 10 Οκτώβρη στις 9π.μ. στο κτίριο 7.

Απαιτούμε:

· Να αποσυρθούν τώρα όλες οι κατηγορίες εναντίον των διωκόμενων φοιτητώω