Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

ΠΑΜΕ: Εκδήλωση Αλληλεγγύης με τον Παλαιστινιακό Λαό – 70ή Επέτειος της Νάκμπα

Εκδήλωση Αλληλεγγύης με τον Παλαιστινιακό Λαό-70η Επέτειος της Νάκμπα

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο καλεί τους εργαζόμενους και τα Συνδικάτα να παραβρεθούν στην εκδήλωση αλληλεγγύης με τον Παλαιστινιακό Λαό στις 18 Μάη στις 18.30 στην αίθουσα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (Αγίας Φιλοθέης 5β) και να δυναμώσουν τον αγώνα των συνδικάτων και των εργαζομένων της Ελλάδας ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους με θύματα τους λαούς της Παλαιστίνης, της Συρίας, της ευρύτερης περιοχής.

Φέτος συμπληρώνονται 70 χρόνια από τη μέρα της Νάκμπα, (της καταστροφής της Παλαιστίνης το 1948) όταν  μετά την επίθεση του Ισραήλ, καταστράφηκαν ολοσχερώς 415 Παλαιστινιακά χωριά, σκοτώθηκαν πάνω από 10.000 παλαιστίνιοι και δεκάδες χιλιάδες τραυματίστηκαν, ενώ 760.000 παλαιστίνιοι εκτοπίστηκαν δια της βίας από την πατρίδα τους για να καταλήξουν πρόσφυγες στις γύρω περιοχές.

Φέτος ο λαός της Παλαιστίνης μετράει δεκάδες νεκρούς και χιλιάδες τραυματίες στην Γάζα και στη Δυτική όχθη. Χιλιάδες είναι οι παλαιστίνιοι που είναι φυλακισμένοι στο Ισραήλ, εκατοντάδες από αυτούς είναι παιδιά, μεταξύ των οποίων και η 17χρονη Αχέντ Ταμίμι.

Δυναμώνουμε την Αλληλεγγύη με τον Παλαιστινιακό Λαό

Παρασκευή, 18 Μάη, Στις 18:30 στην αίθουσα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας.