Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

ΠΑΜΕ: Επιτυχημένη Εκδήλωση Αλληλεγγύης Στον Παλαιστινιακό Λαό (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Και Έναρξη Του 12ου Εργατικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου

Με μια όμορφη εκδήλωση αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης, στο γήπεδο «Τ. Χαραλαμπίδης» του Δήμου Χαϊδαρίου, το ΠΑΜΕ εξέφρασε την σταθερή του στήριξη στον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού ενώ δόθηκε και η έναρξη του 12ου Εργατικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου της Γραμματείας Νέων του ΠΑΜΕ.

pame12

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό ο πρέσβης της Παλαιστίνης, Μαρουάν Τουμπάσι, ο ΓΓ της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας, Γιώργος Μαυρίκος και ο δήμαρχος Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος. Ταυτόχρονα ακούστηκε ηχογραφημένο μήνυμα προς τους εργαζόμενους της Ελλάδας από τον Μπασίμ Ταμίμι, πατέρα της 17χρονης παλαιστίνιας Αχέντ Ταμίμι που βρίσκεται φυλακισμένη στις φυλακές του Ισραήλ.

pame1

Το Εργατικό Τουρνουά ξεκίνησε με φιλικό αγώνα μεταξύ της Ένωσης Παλαιστινίων Φοιτητών Αθήνας και Ομάδας Νέων Εργαζομένων. Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα έγινε η παρουσίαση των 88 ομάδων που θα μετέχουν στο πρωτάθλημα, καθώς και η κλήρωση των ομίλων της Α’ φάσης.

pame4

Λόγω των εξελίξεων και της ιμπεριαλιστικής επίθεσης ενάντια στη Συρία, οι ομάδες μπήκαν στο γήπεδο κρατώντας πανό που έγραφε «Οι Ιμπεριαλιστές τη Γη Ξαναμοιράζουν-Με των Λαών το Αίμα τα Σύνορα Χαράζουν» ενώ η Γραμματεία Νέων κάλεσε σε μαζική συμμετοχή στο Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ την Τρίτη 17 Απρίλη, στις 7μμ στο Σύνταγμα, ενάντια στο νέο ιμπεριαλιστικό έγκλημα.

pame6

pame7

pame8