Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

ΠΑΜΕ: Ως εδώ με τις πρακτικές της συνδικαλιστικής μαφίας! Έξω οι εργoδότες και οι νόθοι από τις γραμμές μας!

Η συνδικαλιστική μαφία αναζητεί προστάτες στους μηχανισμούς καταστολής!

Στις δυνάμεις καταστολής καταφεύγει η συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ, προκειμένου να διαφυλάξει τις καρέκλες και τους μισθούς των χιλιάδων ευρώ. «Η συνδικαλιστική μαφία της ηγεσίας της ΓΣΕΕ, ξέροντας ότι στα εργοστάσια, στα γραφεία και τις επιχειρήσεις οι εργαζόμενοι δεν θέλουν να τους δουν ούτε ζωγραφιστούς, πήρε σβάρνα τα υπουργεία και τα γραφεία των κομμάτων που επέβαλαν τα μνημόνια. Χωρίς ίχνος ντροπής, ο περιφερόμενος θίασος, που δήθεν εκπροσωπεί το εργατικό κίνημα, συναντήθηκε σήμερα με την υπουργό Παπακώστα “δια να επιβάλει την τάξιν“»

37ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΣΕΕ ΕΞΩ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ

Είναι αδίστακτοι!

Επειδή οι εργαζόμενοι τους έχουν γυρίσει την πλάτη, απευθύνονται στις δυνάμεις καταστολής, σε μπράβους και εταιρείες σεκιούριτι για να τους διαφυλάξουν τις καρέκλες και τους μισθούς των χιλιάδων ευρώ. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτοί που δήθεν εκπροσωπούν χιλιάδες εργαζόμενους δεν βρήκαν ούτε μισό σωματείο, ούτε 10 εργαζόμενους να τους στηρίξουν. Ούτε πριν, αλλά ούτε μετά το συνέδριο-φιάσκο της Καλαμάτας δεν βρέθηκε κανείς τους σε ένα χώρο δουλειάς, δεν έκαναν μια μαζική διαδικασία με εργαζόμενους. Κρύβονται στα υπουργεία, στα γραφεία των εφοπλιστών, των τραπεζιτών και στα πολυτελή τους ξενοδοχεία.

Δεν θα τους περάσει!

AFISA 711x1024

Στις συγκεντρώσεις, περιοδείες που πραγματοποιούν τα συνδικάτα στους χώρους δουλειάς οι εργαζόμενοι καταλαβαίνουν και μας δίνουν το μήνυμα “συνεχίστε”. Οι σχεδιασμοί τους για συνέδριο φαστ-τρακ, στα κρυφά, για λίγους και εκλεκτούς, ώστε να επιβάλουν την εργοδοσία μέσα στα συνδικάτα για να περνάει η αντεργατική πολιτική του κεφαλαίου και των κυβερνήσεών του, θα αποτύχουν. Και στου βοδιού το κέρατο να πάτε, μπροστά σας θα βρείτε τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα που παλεύουν για να σπάσει το απόστημα. Για σωματεία εργατών – Όχι των εργοδοτών!».

Η νοθεία, η πλαστογραφία, τα σωματεία-φαντάσματα

έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο:

  • Σωματεία όπου εμφανίζουν να ψηφίζει σε αυτά ένας εργαζόμενος ανά 40 δευτερόλεπτα.
  • Σωματεία που οι αρχαιρεσίες τους δεν υπάρχουν σε κανένα Πρωτοδικείο.
  • Δεκάδες διπλοψηφίες, «μέλη» που έχουν ψηφίσει σε δύο, τρία και τέσσερα σωματεία, ορισμένοι από τους οποίους εκλέγονται και στα όργανα.
  • Σωματεία με μέλη και ψηφίσαντες που ξεπερνούν σε αριθμό τους εργαζόμενους της περιοχής τους.

Τα παραπάνω αποτελούν ένα μικρό, αλλά χαρακτηριστικό δείγμα της «μαζικοποίησης» και της «συμμετοχής» που εμφανίζουν οι σάπιες δυνάμεις, οι οποίες παριστάνουν την ηγεσία της ΓΣΕΕ στα σωματεία που ελέγχουν. Η αλλοτρίωση που αυτές οι δυνάμεις έχουν επιφέρει στο συνδικαλιστικό κίνημα είναι εξόφθαλμη πλέον, αφού εμφανίζουν ψηφίσαντες, εκλεγμένους στα όργανα των εργατικών σωματείων καθώς και αντιπροσώπους, στελέχη της εργοδοσίας και σε πολλές περιπτώσεις τους ίδιους τους εργοδότες, όπως προέδρους και διευθύνοντες συμβούλους εταιρειών, αντιπροέδρους ΔΣ Τραπεζών, ιδιοκτήτες πούλμαν και ασφαλιστικών εταιρειών. Η παρέμβαση της εργοδοσίας είναι ολοφάνερη παντού. Εκτός από το να σέρνει χιλιάδες εργαζόμενους να ψηφίζουν τους ανθρώπους της, όπως συμβαίνει σε διάφορα σωματεία στο εμπόριο και αλλού, εκλέγεται και η ίδια στο Συνέδριο της ΓΣΕΕ!

Ο Δ. Καραγεωργόπουλος να αυτοανακηρυχθεί επίτιμος πρόεδρος της «συνδικαλιστικής» επιχειρηματικότητας«Η συνδικαλιστική μαφία σηκώνει σκόνη για να κρύψει τις βρομιές της!», τονίζει η Πανελλαδική Γραμματεία Εμπορίου – Υπηρεσιών του ΠΑΜΕ, με αφορμή την «ανακοίνωση στήριξης» τάχα 80 Σωματείων της ΟΙΥΕ, στην οποία μνημονεύονται οι «θυσίες» και η «ακούραστη δράση» του εργοδότη – συνδικαλιστή Δ. Καραγεωργόπουλου, προέδρου της ΟΙΥΕ.

Σωματεία όμως που είναι φαντάσματα, μονοπαραταξιακά, χωρίς κανένα στοιχείο λειτουργίας, δράσης και παρέμβασης. Στο «κείμενο στήριξης» ο Δ. Καραγεωργόπουλος λίγο-πολύ εμφανίζεται ως ηγέτης του εργατικού κινήματος, με «εμβληματικούς αγώνες» και με «καθοριστική συνδρομή και ανιδιοτελή δράση». Μάλιστα τα σωματεία που υπογράφουν, σημειώνουν ότι θα είναι «η ασπίδα» και «οι μπράβοι του» τάχα για να τον προστατέψουν!

«Η μεγάλη πλειοψηφία των σωματείων που εμφανίζονται να στηρίζουν τον εργοδότη – συνδικαλιστή είναι φαντάσματα και σφραγίδες»

Πρακτικές Συνδικαλιστικής ΜΑΦΙΑΣ της ΓΣΕΕ!

Γίνεται όργιο απειλών και εκβιασμών προς αντιπροσώπους στο συνέδριο της ΓΣΕΕ, από την συγκεκριμένη συνδικαλιστική ΜΑΦΙΑ, για να βάλουν την υπογραφή τους σε ένα χαρτί που δεν έχουν διαβάσει ή στην καλύτερη περίπτωση τους διαβάζουν μόνο την πρώτη και την τελευταία παράγραφο. Τι είναι αυτό για το οποίο θέλουν να εμπλέξουν και άλλο κόσμο;

Ταυτόχρονα η συνδικαλιστική μαφία  της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ Παναγόπουλου-Καραγεωργόπουλου-Κιουτσούκη-Βασιλόπουλου, στέλνει στις ομοσπονδίες και στα Εργατικά Κέντρα το παρακάτω μήνυμα:

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

banner header37ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΣΕΕ ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ

Επιμέλεια  Ομάδα ¡H.lV.S!

Επικοινωνία – [ FaceBook |>1<|-|>2<| ] – Blog

 ¡H.lV .S 6 1