Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Πανεξόρμηση με το Ρίζο του Σ|Κ: Με αισιοδοξία ξεκίνησε η πλατιά διακίνηση των αποφάσεων του 21ου Συνεδρίου του ΚΚΕ

Όλοι στη μάχη της πλατιάς διακίνησης των αποφάσεων του 21ου Συνεδρίου του ΚΚΕ!

Με την πείρα των πανεξορμήσεων με τις Θέσεις της ΚΕ, αλλά και αυτής με την Πολιτική Απόφαση του 21ου Συνεδρίου του ΚΚΕ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, οι δυνάμεις του Κόμματος σε όλη την Ελλάδα δίνουν και αυτό το Σαββατοκύριακο τη μάχη της πλατιάς διακίνησης του «Ριζοσπάστη», που κυκλοφορεί με ένθετη την Απόφαση του Συνεδρίου για τα καθήκοντα των κομμουνιστών στην εργατική τάξη και το κίνημά της και την κοινωνική συμμαχία.

Κύριος στόχος είναι να γίνει ένα πλατύ πολιτικό άνοιγμα, με τα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ και της ΚΝΕ να αξιοποιούν κάθε μέσο και κάθε τρόπο για να φτάσουν σε χιλιάδες εργαζόμενους, σε ανέργους, αυτοαπασχολούμενους, σε χώρους δουλειάς, σε σπίτια εργατικών – λαϊκών οικογενειών.
Η πλατιά διάδοση των Αποφάσεων και η διεξοδική μελέτη τους από χιλιάδες εργαζόμενους θα αποτελέσουν πολύτιμο στήριγμα στη δράση για το επόμενο διάστημα, στην ιδεολογικοπολιτική διαπάλη.

Τα Γραφεία των ΚΟΒ συνεδρίασαν και εκπόνησαν τα πλάνα, τα κομματικά μέλη έβαλαν στόχους ατομικούς, η προσπάθεια αποσκοπεί καταρχάς στο να βρεθούμε όλοι επί ποδός, όχι μόνο το Σαββατοκύριακο αλλά όλη τη βδομάδα. Με χαρτί και μολύβι, στους τόπους δουλειάς, στα εργοστάσια και τις γειτονιές, με συγκεκριμένη χρέωση.
Ποιος σύντροφος, με πόσα φύλλα, σε ποιους ανθρώπους θα δώσει τον “Ριζοσπάστη” με την Απόφαση του Συνεδρίου. Ταυτόχρονα, αξιοποιούμε τον μεγάλο κύκλο οπαδών και φίλων του Κόμματος, όλους αυτούς που χρεώθηκαν κουπόνι στη μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης, επιδιώκοντας να πάρουν οι ίδιοι μερίδιο δουλειάς σ’ αυτήν την υπόθεση, να βοηθήσουν να φτάσουμε σε περισσότερο κόσμο, να μπούμε και σε άλλα λαϊκά σπίτια.
Σε όλες τις ΚΟΒ μπήκε ξεχωριστό σχέδιο για τον κόσμο που έδωσε τη μάχη της απεργίας για πρώτη φορά, να πάρουν τον “Ριζοσπάστη” και να συζητήσουμε πάνω στις εξελίξεις.21o Συνέδριο ΚΚΕ Απόφαση 1+2

Η δυσκολία που οι συνθήκες της πανδημίας διαμορφώνουν αντιμετωπίζεται, καθώς οι Οργανώσεις απέκτησαν πια εμπειρία από τη δουλειά σε συνθήκες περιορισμών και προσαρμόζουν τη δουλειά τους ώστε να δώσουν έστω και ένα φύλλο παραπάνω.

Ήδη οι δυνάμεις του Κόμματος και της ΚΝΕ έχουν χρεωθεί τα φύλλα και έχουν ριχτεί στη μάχη με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα, αξιοποιώντας την πείρα των εξορμήσεων με τις Θέσεις της ΚΕ, αλλά και της πανεξόρμησης με την Πολιτική Απόφαση του 21ου Συνεδρίου του ΚΚΕ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Ο σχεδιασμός γίνεται με μολύβι και χαρτί, τα φύλλα κλείνονται, τα πλάνα αναπροσαρμόζονται προς τα πάνω, τα ραντεβού προκαθορίζονται, όπως και οι χώροι εξορμήσεων, προκειμένου η εφημερίδα όχι μόνο να φτάσει παντού, αλλά και να συζητηθεί η Πολιτική Απόφαση πλατιά με εργαζόμενους και λαϊκά στρώματα.