Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Παράνομη κρίθηκε η απεργία – αποχή των εκπαιδευτικών από την αξιολόγηση

Παράνομη κηρύχθηκε η «απεργία-αποχή» διαρκείας ενάντια στην «αξιολόγηση» των σχολείων και εκπαιδευτικού έργου, που έχουν κηρύξει οι εκπαιδευτικοί, μετά την προσφυγή της υπουργού Παιδείας.

Τα Σωματεία και οι Ενώσεις εκπαιδευτικών βρίσκονται επί ποδός πολέμου, ετοιμάζοντας ήδη τα επόμενα αποφασιστικά βήματα, προκειμένου να μην περάσουν τα κυβερνητικά σχέδια για σχολεία πολλών ταχυτήτων, όπου οι γονείς θα βάζουν ακόμα περισσότερο βαθιά το χέρι στην τσέπη και θα πληρώνουν ακόμα περισσότερα.

Οι εκπαιδευτικές Ομοσπονδίες ΟΛΜΕ, ΔΟΕ, ΟΙΕΛΕ καλούν αύριο στις 6 το απόγευμα, σε πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια, σημειώνοντας ότι η τρομοκρατία δεν θα περάσει!

Εκπρόσωποι εκπαιδευτικών σωματείων συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι στα δικαστήρια της Ευελπίδων όπου εκδικάστηκε η υπόθεση, καταγγέλλοντας τον κυβερνητικό αυταρχισμό, ενώ αντίστοιχες διαμαρτυρίες έγιναν και σε Διευθύνσεις Εκπαίδευσης σε άλλες πόλεις.

Στο πλευρό των εκπαιδευτικών στα δικαστήρια βρέθηκε ο βουλευτής του ΚΚΕ Μανώλης Συντυχάκης, δηλώνοντας τη συμπαράσταση του Κόμματος στον αγώνα του.

Πηγή: 902.gr