Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Παραδοχή Αδ. Γεωργιάδη: Ο Κ. Μητσοτάκης έλεγε ψέματα για vα προσελκύσει τουρίστες!

Το… «δικαίωμα» του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη να ψεύδεται υπερασπίστηκε (!!!), ούτε λίγο ούτε πολύ, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας σήμερα το πρωϊ σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης, ο Γεωργιάδης τόνισε ότι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πότε θα έρθει το τέλος της πανδημίας. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής Μαρία Αναστασοπούλου τότε του θύμισε την δήλωση που είχε κάνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για το – δήθεν – «τελευταίο μίλι» που διένυε η χώρα αναφορικά με την πανδημία.

Αυτό προκάλεσε την έκρηξη του υπουργού με τον ίδιο να λέει – μεταξύ άλλων – ότι: «μακάρι να το ξαναπεί… Όταν πουλάς τουρισμό και είσαι Πρωθυπουργός μίας χώρας πρέπει να πουλάς προς τα έξω οτι είσαι ασφαλή χώρα. Η δήλωση αυτή είχε ως αποτέλεσμα χιλιάδες άνθρωποι να έρθουν στην χώρα και χιλιάδες άνθρωποι έκαναν τζίρο και πήγαμε καλά. Άρα αφήστε τις ειρωνείες με τον Πρωθυπουργό. Μια χαρά το είπε…».

Τι είπε με λίγα λόγια ο Άδωνις Γεωργιάδης;

Πρώτον, παραδέχθηκε ότι, όντως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έλεγε ψέματα δημοσίως στον λαό, με σκοπό την προσέλκυση τουριστών!

Δεύτερον ότι, εκτός από τον ελληνικό λαό, η κυβέρνηση ψεύδεται και προς τους ξένους λαούς που επιλέγουν την Ελλάδα ως «ασφαλή χώρα» για τις διακοπές τους.

Και, τρίτον, έκανε λόγο «για χιλιάδες ανθρώπους» που έκαναν τζίρο από τον τουρισμό, αποσιωπόντας το γεγονός ότι τα μεγάλα κέρδη τα καρπώθηκαν οι μεγάλοι επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου μέσω συμφωνιών με τους τουριστικούς πράκτορες, αφήνοντας κυριολεκτικά «ψίχουλα» στους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους και τους «μικρούς» της τουριστικής βιομηχανίας.

Τι άλλο να πρωτοσχολιάσει κανείς για τον θρασύτατα προκλητικό αντιπρόεδρο της ΝΔ;

che guevara 008

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο