Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

«Πετρέλαια Καβάλας»: Η εργοδοσία εμπόδισε βουλευτή του ΚΚΕ να εισέλθει στις εγκαταστάσεις!

Την έντονη διαμαρτυρία του για την παρεμπόδιση αντιπροσωπείας του ΚΚΕ να φτάσει στον χώρο των εγκαταστάσεων των «Πετρελαίων Καβάλας» εξέφρασε σε τηλεφωνική του παρέμβαση προς τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου ο βουλευτής του κόμματος Νίκος Παπαναστάσης.

Όπως αναφέρει το 902.gr, η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, αποτελούμενη από τον βουλευτή και τους  Σάκης Βαρδαλή και Κώστας Κουκούλα, μέλη του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του ΚΚΕ, πέρασε τον αστυνομικό φραγμό που έχει σχηματιστεί περιμετρικά των εγκαταστάσεων, αλλά δεν της επετράπη η είσοδος εντός των εγκαταστάσεων όπου παραμένουν δεκάδες εργαζόμενοι συνεχίζοντας τον αγώνα τους.

Για την άρνηση εισόδου η εργοδοσία επικαλέστηκε στην αντιπροσωπεία του ΚΚΕ λόγους ασφαλείας.

«Σας χτύπησαν κυβέρνηση και εργοδοσία, στηρίζουμε τον αγώνα σας», τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Νίκος Παπαναστάσης προς τους εργαζόμενους στα «Πετρέλαια Καβάλας» κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο του Σωματείου Μ. Κελαϊδάκη.

Παράλληλα τον ενημέρωσε για την συγκέντρωση αλληλεγγύης και συμπαράστασης για τους εργαζόμενους των «Πετρελαίων Καβάλας» που διοργανώνουν σήμερα στις 17.30 εργατικά σωματεία της Καβάλας, στην πλατεία Καπνεργάτη.

che guevara 008