Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Ποδοσφαιρικό τέρμα αποκολλήθηκε κι έπεσε πάνω σε 9χρονο, λίγες μέρες μετά τον τραγικό χαμό του 19χρονου στη Χίο

Στιγμές αγωνίας έζησε ένα 9χρονο αγόρι όταν έπεσαν πάνω του τα γκολπόστ σε ποδοσφαιρική αλάνα στην περιοχή της Περαίας, ανατολικά της Θεσσαλονίκης.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι την ώρα που το αγοράκι έπαιζε στο γηπεδάκι. Όπως έγινε γνωστό, υπό συνθήκες που ερευνώνται, το τέρμα αποκολλήθηκε κι έπεσε πάνω στο 9χρονο, με συνέπεια να χτυπήσει την πλάτη του. Το ανήλικο μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, όπου μετά την εξέτασή του από γιατρούς αποχώρησε.

Για το συμβάν διεξάγεται προανάκριση από το ΑΤ Θερμαϊκού, ενώ ενημερώθηκε κι ο αρμόδιος εισαγγελέας πλημμελειοδικών που έδωσε εντολή να του υποβληθεί η δικογραφία μόλις αυτή ολοκληρωθεί.

Υπενθυμίζουμε ότι μόλις λίγες ημέρες πριν, στη Χίο, 19χρονος σκοτώθηκε όταν καταπλακώθηκε από μπασκέτα ενώ έπαιζε με τους φίλους του. Μπασκέτα η οποία ήταν χωρίς συντήρηση.

Δύο γεγονότα που φανερώνουν την εγκατάλειψη των αθλητικών χώρων, όπου παρ’ αυτά συνεχίζουν να χρησιμοποιούνται από παιδιά και εφήβους και δυστυχώς θρηνούμε θύματα. Στην Περαία από τύχη αποφεύχθη η τραγωδία.