Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Πολιτική αλητεία…

Γράφει ο Ηρακλής Κακαβάνης //

Ο πρωθυπουργός, λέει , έδωσε στον Αμίρ σήμερα τη σημαία που κάποιοι, λέει, αρνήθηκαν να του τη δώσουν!!!!

«Αμίρ, θέλω να σου κάνω ένα δώρο επειδή κάποιοι έκαναν λάθος και σου στέρησαν την τιμή να κρατήσεις την ελληνική σημαία (…)»

(Κύριε πρωθυπουργέ, θα προσπεράσω ότι έχετε βγάλει ετυμηγορία και έχετε καταδικάσει τους δασκάλους του σχολείου – το υπουργείο εξ όσων ξέρω δεν έχει βγάλει πόρισμα ακόμη).

Ομως, εσείς κύριε πρωθυπουργέ δε δώσατε βήμα στον χολερικό χρυσαυγίτη Κασιδιάρη να χύσει το δηλητήριο του φασισμού και του ρατσισμού από τη συχνότητα της ΕΡΤ και να μεταφράσει το ΟΧΙ του 1940 ως όχι στους μετανάστες και ουσιαστικά να παρακινήσει σε ενέργειες τύπου επίθεσης στο σπίτι του Αμίρ;

Εσείς (εκπρόσωπος της κυβέρνησής σας) δε στάθηκε στην κεντρική εξέδρα της παρέλασης στη Θεσσαλονίκη δίπλα στον Κασιδιάρη;

Ο κυβερνητικός σας εταίρος και βουλευτές σας δε φωτογραφίζονται με χρυσαυγίτες;

Δε χάνετε ευκαιρία, με κάθε τρόπο να ξεπλένετε «θεσμικά» τους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής.

Εκμεταλλεύεστε, όμως, ένα παιδί θύμα αυτών με τους οποίους ταυτίζεστε και ενισχύετε (τι καλά τα είπατε στον Τραμπ πρόσφατα!!!) για φτηνούς επικοινωνιακούς λόγους. Για να πουλήσετε κάλπικο προοδευτισμό και αντιφασισμό, να αλλάξετε κοινώς την ατζέντα.

Και στην πολιτική αλητεία πρώτος κ. πρωθυπουργέ…

Επίθεση αγνώστων με πέτρες στο σπίτι του Αμίρ – Τι λέει η ΔΟΕ για τη σημαία;

___________________________________________________________________________________________________________

Ηρακλής Κακαβάνης –  Δημοσιογράφος – Συγγραφέας. Σπούδασε φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Από το 1991 έως το 2013 εργάστηκε στον Ριζοσπάστη. Από το 2013 αρθρογραφεί σε διαδικτυακά Μέσα. Από το 2010 συνεργάτης του περιοδικού «Θέματα Παιδείας».
Facebook