Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Πολιτική δραστηριότητα των 🚩ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές

Περιοδείες, συσκέψεις και εξορμήσεις πραγματοποιούν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ σε χώρους δουλειάς σε διάφορες πόλεις της χώρας. Συγκεκριμένα:

Κυριακή 30 Ιούνη

– Στην Κινέττα, στις 11.30 π.μ. ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αττικής, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην καφετέρια «LEMON». Θα χαιρετίσει η Αλέκα Μενιδιάτη, υποψήφια βουλευτής Δυτικής Αττικής.

– Στον Ασπρόπυργο, στις 8.30 μ.μ. ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αττικής, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην πλατεία Γενοκτονίας Ποντίων, Γκορυτσά Ασπροπύργου. Θα χαιρετίσει ο Δημήτρης Μπακάλης, υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αττικής.

– Στην Αίγινα, στις 8 μ.μ. ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής της Α’ Εκλογικής Περιφέρειας Πειραιά, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην παλιά προβλήτα. Θα χαιρετίσει η Σεμίνα Διγενή, υποψήφια βουλευτής της Α’ Εκλογικής Περιφέρειας Πειραιά.

– Στην πλατεία Κυψέλης, στις 8.30 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση η Λιάνα Κανέλλη, υποψήφια βουλευτής της Α’ Εκλογικής Περιφέρειας. Θα χαιρετίσει η Βίκυ Μανιάτη, υποψήφια βουλευτής της Α’ Εκλογικής Περιφέρειας.

– Στην παραλία Ασπροπύργου στις 10.30 π.μ. ο Δημήτρης Μπακάλης, υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αττικής, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο καφενείο Αγγελοπούλου.

– Στο παλιό Δημοτικό Ερυθρών, στις 9 μ.μ., η ΚΟ Μάνδρας – Ειδυλλίας – Ερυθρών καλεί σε λαϊκό γλέντι. Θα μιλήσει ο Σταύρος Χρηστίδης, υποψήφιος βουλευτής Δυτικής Αττικής.

– Στα γήπεδα Γρηγορίου θα περιοδεύσει στις 11.30 π.μ. η Ανθή Ζορμπά, υποψήφια βουλευτής Δυτικού Τομέα.

– Στην Ικαρία, στις 9 μ.μ., στον Κάμπο, συγκέντρωση με ομιλητή τον υποψήφιο βουλευτή Ν. Σάμου Φανούρη Καρούτσο, μέλος της ΤΕ Ικαρίας – Φούρνων του ΚΚΕ, πρόεδρο του Συνδικάτου Οικοδόμων Ικαρίας.

– Στη Σάμο ο Γιώργος Πέρρος θα περιοδεύσει σε Κουμαραδαίους και Πύργο.

– Στη Φλώρινα στις 8 μ.μ. κεντρική πολιτική συγκέντρωση στο νέο πάρκο με ομιλητή τον Χαστά Θανάση, γραμματέα της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας.

– Στην Κοζάνη, στις 9 μ.μ. η Έφη Τσίγκα, μέλος του Γραφείου της Επ. Δυτ. Μακεδονίας και υποψήφια βουλευτής Κοζάνης, θα περιοδεύσει στο Βελβενδό.

– Στην Κοζάνη, στις 11 π.μ. η Χαρούλα Λαμπαδά υποψήφια βουλευτής θα περιοδεύσει στον Κήπο και στην Καισαρειά όπου θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο καφενείο του Σκανδέρη και στις 7 το απόγευμα θα περιοδεύσει στα χωριά Μηλιά, Κάτω Κώμη και Σπάρτο.

– Στην Κοζάνη, στις 11.30 π.μ. η Τίνα Κουζιάκη, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Δυτ. Μακεδονίας και υποψήφια βουλευτής Κοζάνης, θα περιοδεύσει στην Άνω Κώμη και θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο καφενείο του Τσιρέκα.

– Στην Κέρκυρα, στις 11 π.μ., εκδήλωση με θέμα «Τουριστική ανάπτυξη: Τεράστια κέρδη για τους λίγους, εκμετάλλευση και λουκέτα για τους πολλούς» διοργανώνει η ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ στο «Άρτιον», στη Δασιά, με ομιλητές υποψήφιους βουλευτές του Κόμματος.

– Στο Πρόχωμα Θεσσαλονίκης θα μιλήσει σε συγκέντρωση στις 8 μ.μ. ο Σάκης Βαρδαλής, υποψήφιος βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

– Στην Πιερία, στις 8 μ.μ. συγκέντρωση στο χωριό Αιγίνιο.

– Στην Αγία Ευφημία Κεφαλονιάς, στις 9 μ.μ.  θα πραγματοποιηθεί ομιλία από την Σοφία Ποταμιάνου, υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ.

– Στο Ηράκλειο, περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στα χωριά Χουδέτσι, Άι Βασίλης, Μεταξοχώρι, στις 10 π.μ., με επικεφαλής τους Μανώλη Καρκαβάτσο και Μαρία Κοκοσάλη, υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ.

– Στο Ηράκλειο, περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στον Προφήτη Ηλία, στις 6 μ.μ., με επικεφαλής τους Μανώλη Συντυχάκη και Μιχάλη Σφακιανάκη, υποψήφιους βουλευτές του ΚΚΕ.

– Στο Ηράκλειο, περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, στις Μεσαμπελιές, στις 7 μ.μ., με επικεφαλής τον Δημόκριτο Σαλούστρο, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

– Στην πλατεία Ευπαλίου στη Φωκίδα, στις 11 π.μ., θα γίνει συγκέντρωση του ΚΚΕ με ομιλητές τους υποψήφιους βουλευτές Άντα Καραχασάνη και Δρόσο Τσελέ. 

– Στην Αχαΐα, στις 12 το μεσημέρι, στο Λεόντιο, ομιλία με ομιλητές τους Νίκο Καραθανασόπουλο, υποψήφιο βουλευτή και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Σκιαδά Τάκη, υποψήφιο βουλευτή.

– Στην περιοχή Γηροκομείο της Πάτρας, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία θα γίνει συγκέντρωση με ομιλητή τον Δημήτρη Αγγελόπουλο, υποψήφιο βουλευτή.

– Στο Αίγιο, στις 8.30 μ.μ.,  στον Άγιο Γεώργιο, θα γίνει συγκέντρωση με ομιλήτρια την Ζαμπάτη Αλέκα, υποψήφια βουλευτή.

– Στο Ρωμανό του Δήμου Πατρέων, στις 8.30 μ.μ., στο καφενείο «Κουκή», θα γίνει συγκέντρωση με ομιλητή τον Νίκο Καραθανασόπουλο, μέλος της ΚΕ και υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

– Στα χωριά Μουζάκι, Γούμερο και Αγία Άννα Ηλείας, στις 10 π.μ., θα πραγματοποιηθεί περιοδεία με επικεφαλής τον Τρύφωνα Αθανασόπουλο, υποψήφιο βουλευτή.

– Στα χωριά Νεάπολη και Νησί Ηλείας, στις 8.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί περιοδεία με επικεφαλής τον Γιώργο Μοσχονά, μέλος του γραφείου της ΚΟΒ Κάμπου.

– Στην Αταλάντη, στις 8.30 μ.μ. στο «Περιβόλι τ’ Ουρανού», η Κομματική Οργάνωση του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση – συζήτηση για την εκλογική μάχη του Ιούλη, με ομιλήτρια την υποψήφια βουλευτή Ανδριάνα Μπαφούτσου.

– Στην Εύβοια, ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής θα περιοδεύσει στις 10 π.μ. στα Στύρα, στις 11 π.μ. στα Νέα Στύρα και στις 8 μ.μ. στην παραλία του Μαρμαρίου.

– Στα Χανιά, στις 11 π.μ., οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ Αλέκος Μαρινάκης και Γιάννης Ντουνιαδάκης θα περιοδεύσουν στα χωριά Περιβόλια, Λογιδέ, Ποτιστήρια, Βαρύπετρο, Κιλτομάδω.

– Στα Χανιά, στις 11 π.μ., οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ Φώτης Ρηγανάκος, Μιλτιάδης Κλωνιζάκης και Κατερίνα Νικολοπούλου θα περιοδεύσουν στα χωριά  Άγιος Ιωάννης και Σούδα.

– Στα Χανιά, στις 7 μ.μ., οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ Αλέκος Μαρινάκης, Γιάννης Ντουνιαδάκης και Μιλτιάδης Κλωνιζάκης θα περιοδεύσουν στα χωριά Καράνου, Ορθούνι, Σκηνέ, Βατόλακο.

– Στα Χανιά, στις 7 μ.μ., στο Ακρωτήρι θα περιοδεύσουν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ Φώτης Ρηγανάκος και Κατερίνα Νικολοπούλου.

– Στη Θάσο περιοδεία στις Μαριές το απόγευμα

– Στη Λάρισα ο Γ. Λαμπρούλης θα κάνει περιοδεία σε Μεταξοχώρι Μεγαλόβρυσο. Η Κ. Πάσχου σε Γεράνεια, ο Δ. Αβρανάς σε Δολίχη, Πύθιο Λιβάδι Ελασσόνας. Ο Ρ. Μαρούδας σε Τσαριτσάνη, Αργυροπούλι, Μακρυχώρι, Παραπόταμος, Αμπελάκια. Ο Γ. Αρζομανίδης στους Άγιους Ανάργυρους. Ο Π. Κρίκης και ο Γκ. Πομάσκι θα παραβρεθούν στους αγώνες πανελλήνιου πρωταθλήματος στίβου ανδρών – γυναικών κάτω των 23 ετών. Ο Π. Κρίκης και η Κ. Καρυώτη στην Κοιλάδα και η Κ. Καρυώτη θα μιλήσει σε σύσκεψη με εμποροϋπαλλήλους.

Κεντρικές συγκεντρώσεις

Δευτέρα 1 Ιούλη

– Στις 5.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Acropolian Spirit» (Συγγρού 7, Αθήνα) σε σύσκεψη γυναικών από τον κλάδο Επισιτισμού και των Ξενοδοχείων της Αττικής, θα μιλήσουν οι υποψήφιες βουλευτές του ΚΚΕ στο Νότιο Τομέα, Μάγδα Χαλτσοτάκη και Αγλαΐα Κυρίτση.

– Στις 8 μ.μ., στην Κηφισιά, σε συγκέντρωση στο Αμφιθέατρο των Εργατικών Κατοικιών θα μιλήσει η Κατερίνα Παπαλυμπέρη, υποψήφια βουλευτής στο Βόρειο Τομέα Αθηνών με το ΚΚΕ. Θα χαιρετίσει ο Κώστας Παπασωτηρίου, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας με το ΚΚΕ.

– Στις 8.30 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του Π.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Δυτικού Τομέα, θα επισκεφτεί το Κέντρο Προστασίας του Παιδιού «Η Μητέρα», για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

– Στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» θα περιοδεύσει στις 9.30 π.μ. η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφια βουλευτής Επικρατείας.

– Στο εργοτάξιο του Παρθενώνα στην Ακρόπολη, θα περιοδεύσει στις 11 π.μ., ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος τους ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα.

–  Το ξενοδοχείο «Royal Olympic Hotel» θα επισκεφθεί στις 10 π.μ., ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας, και στη 1 μ.μ. το κεντρικό κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, στη Λ. Κατεχάκη, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

– Το ΙΦΕΤ θα επισκεφθεί στις 10 π.μ., η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΚΕ και υποψήφια βουλευτής Α΄Αθήνας.

– Στην εταιρεία ΟΤΜ ΑΤΕ θα περιοδεύσει στις 10 π.μ., η Χριστίνα Σκαλούμπακα, μέλος της ΚΕ και υποψήφια βουλευτής Βορείου Τομέα.

– Στο Κέντρο Διαλογής ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι θα περιοδεύσει στις 11 π.μ. ο Γιώργος Ροΐδης, υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

– Τον 8ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών στο Ελληνικό θα επισκεφτεί στις 9 π.μ. ο Γιώργος Παλιούρας, υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα.

– Στους 1ο, 6ο και 3ο παιδικούς σταθμούς Χαϊδαρίου θα περιοδεύσει στις 9.30 π.μ. ο Νίκος Καραγιάννης, υποψήφιος βουλευτής Δυτικού Τομέα και στις 7 μ.μ. στο κολυμβητήριο Χαϊδαρίου.

– Το Νοσοκομείο «Σωτηρία» θα επισκεφθεί στις 10 π.μ., η Αφροδίτη Ρέτζιου, υποψήφια βουλευτής Επικρατείας.

– Στο Δημαρχείο Γαλατσίου θα περιοδεύσουν στις 10.30 π.μ. ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης και η Έλσα Βακάλη, υποψήφιοι βουλευτές Βόρειου Τομέα.

– Στο Νοσοκομείο Ιπποκράτειο θα περιοδεύσει στις 11 π.μ., η Ελένη Μητικάρη, υποψήφια βουλευτής Α΄Αθήνας.

– Στους εργαζόμενους του ΠΑΔΑ θα περιοδεύσει στις 11 π.μ., η Έφη Χαλιού, υποψήφια βουλευτής Νοτίου Τομέα.

– Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας «GAP» θα περιοδεύσει στις 11.45 π.μ. ο Στάθης Σταθουλόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής.

– Το ξενοδοχείο «Wyndham Hotel» θα επισκεφθούν στις 12 μ., ο Γιώργος Στεφανάκης, υποψήφιος βουλευτής Α΄ Αθήνας και η Μάγδα Χαλτσοτάκη, υποψήφια βουλευτής Νότιου Τομέα.

–  Τον ΕΛΓΑ θα επισκεφθεί στις 12.30 μ.μ. η Βέτα Πανουτσάκου, υποψήφια βουλευτής Α’ Εκλογικής Περιφέρειας  για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

– Το Φάρο Τυφλών θα επισκεφθεί στη 1 μ.μ. ο Χάρης Χουρδάκης, υποψήφιος βουλευτής Βόρειου τομέα.

– Το ξενοδοχείο «Ποσειδών» θα επισκεφτεί στις 3 μ.μ., ο Γιώργος Δαφνής, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

– Στην Ικαρία, στις 9 μ.μ., στην Ακαμάτρα συγκέντρωση με ομιλητή τον υποψήφιο βουλευτή Ν. Σάμου Φανούρη Καρούτσο,  μέλος της ΤΕ Ικαρίας – Φούρνων του ΚΚΕ, πρόεδρο του Συνδικάτου Οικοδόμων Ικαρίας.

– Στη Σάμο, στις 8 μ.μ. συγκέντρωση στην πλατεία Καρλοβάσου στη Σάμο. Θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι βουλευτές Βασιλική Βρυνιώτη και Έρη Ρίτσου (επικρατείας). Την κεντρική ομιλία θα κάνει ο Γιώργος Πέρρος, υποψήφιος βουλευτής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στην Πιερία, στις 8 μ.μ. συγκέντρωση στο χωριό Αιγίνιο.

– Στην Αστυνομική Διεύθυνση και την Πυροσβεστική Κοζάνης θα περιοδεύσει στις 11 π.μ. η Τίνα Κουζιάκη, μέλος του Γραφείου της Επ Δυτ. Μακεδονίας και υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ

– Στην Κοζάνη, στις 7.30 μ.μ. η Χαρούλα Λαμπαδά, υποψήφια βουλευτής, θα περιοδεύσει στα χωριά Αγ. Παρασκευή, Ροδιανή, Κερασιά και Αιανή.

– Στην Κοζάνη, στις 8 μ.μ. η Έφη Τσίγκα και ο Κώστας Αντάρας, υποψήφιοι βουλευτές, θα περιοδεύσουν στο Πλατανόρρεμα Σερβίων όπου θα μιλήσουν με τους κατοίκους.

– Σε Κάρυστο και Μαρμάρι Εύβοιας θα περιοδεύσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας.

– Στο Αεροδρόμιο Χανίων θα περιοδεύσουν στις 9 π.μ., οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ Μιλτιάδης Κλωνιζάκης και Γιάννης Ντουνιαδάκης και στις 10.30 π.μ. στο ΔΕΔΙΣΑ.

– Στο Βιολογικό Καθαρισμό Χανίων θα περιοδεύσει στις 12 το μεσημέρι, ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ Αλέκος Μαρινάκης.

– Στο Ναυτικό Νοσοκομείο Χανίων στη 1 το μεσημέρι θα περιοδεύσει ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Ντουνιαδάκης.

– Στα χωριά Δραπανιάς, Καλυβιανή, Πλάτανος Χανίων θα περιοδεύσουν στις 7 μ.μ. οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ντουνιαδάκης και Αλέκος Μαρινάκης. 

– Στα χωριά Παχιανά και Κουμπέ Χανίων θα περιοδεύσει στις 7 μ.μ., η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ Κατερίνα Νικολοπούλου.  

– Στο αμαξοστάσιο του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη θα περιοδεύσει στις 5.30 π.μ. η Κλεοπάτρα Χοροζίδη, υποψήφια βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

– Στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης θα περιοδεύσει στις 7 π.μ. η Ελένη Μπακιρλή, υποψήφια βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

– Στο κεντρικό κτίριο υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα περιοδεύσει στις 8 π.μ. ο Θόδωρος Ιγνατιάδης, υποψήφιος βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

– Στο Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης στις 8 π.μ. θα περιοδεύσει ο Γιάννης Δελής, υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

– Με τους εργαζόμενους του συνεργείου του Δήμου Θεσσαλονίκης θα συναντηθεί στις 8 π.μ. ο Λεωνίδας Στολτίδης, υποψήφιος βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

– Στα Αστυνομικά Τμήματα στη Σίνδο και τα Κουφάλια, στις 9.30 π.μ.θα περιοδεύσει ο Μιχαήλ Μιχαήλ, υποψήφιος βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

– Συνάντηση με τους εργαζόμενους της «ΣΙΔΕΝΟΡ», θα έχουν στις 9.30 π.μ. οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στη Β’ Θεσσαλονίκη Σάκης Βαρδαλής και Λίνα Χατζηκυριάκου.

– Στη Θάσο το πρωί περιοδεία στον Πρίνο και στο κέντρο υγείας Θάσου

Τρίτη 2 Ιούλη

– Στο λιμάνι του Πειραιά, στο πλοίο «FESTOS PALACE», στις 10 π.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Α’ Εκλογικής Περιφέρειας Πειραιά.

– Στην αίθουσα της «Πανηπειρωτικής», σε συγκέντρωση συνταξιούχων επαγγελματιών, θα μιλήσει στις 10 π.μ. ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα.

– Στη Μεταμόρφωση, στις 8 μ.μ. η Βούλα Πάκου και η Μαρίνα Τσίγκα – Σαραντέα, υποψήφιες στο Βόρειο Τομέα, θα μιλήσουν σε συγκέντρωση στην παιδική χαρά Μποφίλιας.

– Το υπουργείο Εργασίας στην οδό Σταδίου 20 θα επισκεφτεί στις 10 π.μ. ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

– Τους εργάτες του Δήμου Ψυχικού θα επισκεφθεί στις 6.30 π.μ., ο Γιάννης Αγγέλου, υποψήφιος βουλευτής Βόρειου Τομέα, και στη συνέχεια τους παιδικούς σταθμούς στο Ψυχικό.

– Το «ΙΑΣΩ» θα επισκεφτεί στις 10 π.μ. η Αφροδίτη Ρέτζιου, υποψήφια βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

– Τα κεντρικά γραφεία της ΣΤΑΣΥ (Αθηνάς 67) θα επισκεφτεί στις 10 π.μ. η Ντίνα Γκοκάκη, υποψήφια βουλευτής Α’ Εκλογικής Περιφέρειας, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

– Το υπουργείο Τουρισμού θα επισκεφθεί στις 10 π.μ. ο Ηλίας Τσιμπουκάκης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής.

– Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο θα επισκεφτεί στις 11 π.μ. η Κατερίνα Γεράκη, υποψήφια βουλευτής Α’ Αθήνας.

– Στις 9.30 μ.μ. ο Γιώργος Ροΐδης, υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας θα επισκεφτεί το Κέντρο Διαλογής των ΕΛΤΑ στο Αεροδρόμιο, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

– Το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο θα επισκεφτεί στις 11 π.μ. η Εύα Μελά, υποψήφια βουλευτής Α’ Αθήνας, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

– Το Νοσοκομείο «Παμμακάριστος» θα επισκεφτεί στις 12 το μεσημέρι ο Ηλίας Σιώρας, υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Αθήνας,  για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

– Στο Αγρίνιο, στις 9 μ.μ. στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Για τη συγκέντρωση δρομολογούνται λεωφορεία στις 6.30 μ.μ. από τη Ναύπακτο (κεντρική πλατεία), στις 7 μ.μ. από τη Βόνιτσα (Κέντρο Υγείας), στις 7 μ.μ. από το Μεσολόγγι (γραφεία ΔΕΗ), στις 7.20 μ.μ. από το Αιτωλικό (στο Σταθμό), στις 7.30 μ.μ. από το Λουτράκι, στις 7.45 μ.μ. από την Αμφιλοχία (Λιμάνι).

– Στο Αίγιο, στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Λαύρας στο Αίγιο, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, νυν και εκ νέου υποψήφιος βουλευτής.

– Στην Ικαρία, στις 8.30 μ.μ. στο Χρυσόστομο και στις 10 μ.μ. στην Πλαγιά, συγκέντρωση με ομιλητή τον υποψήφιο βουλευτή Ν. Σάμου Φανούρη Καρούτσο, μέλος της ΤΕ Ικαρίας – Φούρνων του ΚΚΕ, πρόεδρο του Συνδικάτου Οικοδόμων Ικαρίας.

– Στη Σάμο, στις 8 μ.μ. συγκέντρωση στην πλατεία Πυθαγόρα στο Βαθύ. Θα χαιρετίσουν οι υποψήφιοι βουλευτές Βασιλική Βρυνιώτη και Έρη Ρίτσου (επικρατείας). Την κεντρική ομιλία θα κάνει ο Γιώργος Πέρρος, υποψήφιος βουλευτής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

– Στη Μεσσηνία, η Τομεακή Επιτροπή του ΚΚΕ διοργανώνει προεκλογική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας. Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Αθήνας.

– Στην Κέρκυρα, στις 8 μ.μ., προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Ανουντσιάτα με ομιλητή τον Τηλέμαχο Δημουλά, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα παραβρεθούν υποψήφιοι βουλευτές του Κόμματος.

– Στα μεταλλεία ΜΕΤΕ και της ΛΑΡΚΟ στο Προσήλιο Κοζάνης θα περιοδεύσει στις 12 το μεσημέρι, η  Έφη Τσίγκα, μέλος του Γραφείου της Επ Δυτ. Μακεδονίας και υποψήφια βουλευτής.

– Στα χωριά Βατερό, Ξηρολίμνη και Σκήτη Κοζάνης θα περιοδεύσει στις 7 μ.μ. η Χαρούλα Λαμπαδά, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ.

– Στη Θάσο το πρωί συνάντηση με τους εργάτες αρχαιολογίας, περιοδεία στα λατομεία και σχιστήρια του νησιού και στους εργαζόμενους του Δήμου και το απόγευμα περιοδεία στη σκάλα πρινου, στο Ραχώνι και Σωτήρως.

– Στην Παραμυθιά, στις 9.15 μ.μ, στην αυλή του Ξενοδοχείου «Θέασις» θα μιλήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές Θεσπρωτίας Σωτήρης Γκίκας και Νίκος Μπρέστας.

Κεντρικές συγκεντρώσεις

Τετάρτη 3 Ιούλη

– Στη Λέσβο, στις 9 μ.μ., η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Μανταμάδο (στην κεντρική πλατεία). Θα χαιρετίσει ο Θέμης Κλιομιδιώτης, υπ. βουλευτής Λέσβου.

– Στα Τρίκαλα, στις 8:30 μ.μ. Στην πλαυεία Εθνικής Αντίστασης στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση θα  μιλήσει ο Κώστας Αβραμόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Αχιλλέας Κανταρτζής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων.

– Στο Αργοστόλι, στις 9 μ.μ. στην πλατεία Βαλλιάνου στο Αργοστόλι, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια βουλευτής.

– Στην Ικαρία, στις 8 μ.μ., στο Γιαλισκάρι και στις 9.30 μ.μ. στον Αρμενιστή συγκεντρώσεις με ομιλητή τον υποψήφιο βουλευτή Ν. Σάμου, Φανούρη Καρούτσο, μέλος της ΤΕ Ικαρίας – Φούρνων του ΚΚΕ, πρόεδρο του Συνδικάτου Οικοδόμων Ικαρίας.

– Στην Κοζάνη, στις 8 μ.μ., η κεντρική πολιτική συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία με  ομιλητή τον Δημήτρη Αρβανιτάκη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν υποψήφιοι βουλευτές Κοζάνης του ΚΚΕ.

– Στην Κοζάνη, τη «ΔΙΑΔΥΜΑ» θα επισκεφθεί στις 10 π.μ. η Τίνα Κουζιάκη μέλος του Γραφείου της Επ Δυτ. Μακεδονίας και υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ.

– Στα Γρεβενά, στις 9 μ.μ., η κεντρική πολιτική συγκέντρωση στο «Καστράκι», με ομιλητή τον Γιάννη Κουρμούλη, στέλεχος του Κόμματος και υποψήφιο βουλευτή Γρεβενών. Θα χαιρετήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές Γρεβενών Γιάννης Κλεισιάρης και Κατερίνα Γκουτζικώστα. Θα ακολουθήσει συναυλία με τον Μάκη Σεβίλογλου.

– Στη Σάμο ο Γιώργος Πέρρος, υποψήφιος βουλευτής Σάμου, θα περιοδεύσει στα Κοντακέικα.

– Στη Θάσο στις 8.30 μ.μ. συγκέντρωση στα Καλύβια Λιμεναρίων με ομιλήτρια την Χριστοδουλεα Αλεξάνδρα υποψήφια βουλευτή με το ΚΚΕ

Πέμπτη 4 Ιούλη

– Στη Λέσβο, στις 12 το μεσημέρι, η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ, θα συναντηθεί με σωματεία και φορείς της Λέσβου στο ξενοδοχείο «ΟΡΦΕΑΣ», (περιοχή Κιόσκι), ενώ στις 7.30 το βράδυ θα μιλήσει στην Αγιάσο (στην πλατεία αγοράς).

– Στην Ικαρία, στις 9 μ.μ., στον Εύδηλο, συγκέντρωση με ομιλητή τον υποψήφιο βουλευτή Ν. Σάμου Φανούρη Καρούτσο, μέλος της ΤΕ Ικαρίας – Φούρνων του ΚΚΕ, πρόεδρο του Συνδικάτου Οικοδόμων Ικαρίας.

– Στη Σάμο ο Γιώργος Πέρρος, υποψήφιος βουλευτής Σάμου, θα περιοδεύσει σε Μαυρατζαίους και Χώρα.

– Στο Ηράκλειο, στις 8 μ.μ., στην πλ. Ατσαλένιου συγκέντρωση με ομιλητή τον Μάκη Παπαδόπουλο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή επικρατείας.

– Στη Θάσο το πρωί περιοδεία στο Λιμένα και στις 8:30 μμ συγκέντρωση στη Παναγία με ομιλήτρια την Χριστοδουλεα Αλεξάνδρα υποψήφια βουλευτή με το ΚΚΕ

Παρασκευή 5 Ιούλη

– Στη Λέσβο, στις 10 π.μ. συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «ΟΡΦΕΑΣ», θα δώσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ, ενώ στις 7 το βράδυ θα συμμετάσχει και θα μιλήσει σε συγκέντρωση γυναικών στην αίθουσα εκθέσεων του Επιμελητηρίου Λέσβου.

– Στην Ικαρία, στις 9 μ.μ., στον Άγιο Πολύκαρπο, συγκέντρωση με ομιλητή τον υποψήφιο βουλευτή Ν. Σάμου Φανούρη Καρούτσο, μέλος της ΤΕ Ικαρίας – Φούρνων του ΚΚΕ, πρόεδρο του Συνδικάτου Οικοδόμων Ικαρίας.

– Στη Σάμο ο Γιώργος Πέρρος, υποψήφιος βουλευτής Ν. Σάμου, θα περιοδεύσει σε Αγίους Θεοδώρους και Κοντέικα.

– Στη Θάσο στις 8.30 μμ συγκέντρωση στη Καλλιράχη με ομιλήτρια την Χριστοδουλέα Αλεξάνδρα υποψήφια βουλευτή με το ΚΚΕ.

ΚΚΕ Η δύναμη σου την επόμενη μέρα