Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Πού θα πάμε, τι θα δούμε, τι θ’ ακούσουμε την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου

ΘΕΑΤΡΟ

«Ένας σκύλος που τον έλεγαν Φρίκη» στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης

Η Μαργαρίτα χωρίζει με το σύντροφό της μετά από χρόνια καυγάδων κι αποφασίζει να ζήσει μόνη της, βρίσκει δουλειά, χειραφετείται και μετακομίζει στο κέντρο. Στο διπλανό διαμέρισμα όμως την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη: ένας γκρινιάρης, εριστικός γείτονας που θέλει να τη διώξει και δεν είναι άλλος από τον πρώην της… Η παράσταση sold out της περσινής σεζόν, η ερωτική κωμωδία «Ένας Σκύλος που τον έλεγαν Φρίκη», επανέρχεται. Κείμενο: Δ. Κουρούμπαλης. Σκηνοθεσία: So7 (Φρόσω Κορρού, Δ. Κουρούμπαλης). Με τη Μαρία Σολωμού και τον Δημήτρη Κουρούμπαλη. Στο Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης (Παπαδιαμαντοπούλου 4, Ιλίσια).

Τηλ: 210 7223010. Ώρα: 20:00. Εισιτ.: 13-16 ευρώ.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Συναυλία των Νταλάρα-Μαχαιρίτσα για το Μαζί για το Παιδί στο Ηρώδειο

Δύο μεγάλοι Έλληνες καλλιτέχνες, ο Γιώργος Νταλάρας και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ενώνουν τις φωνές τους σε μια ξεχωριστή συναυλία για έναν και μόνο σκοπό, για τα 30.000 παιδιά που στηρίζει το Μαζί για το Παιδί. Οι δύο καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα σε συνεργασία με εξαιρετικούς μουσικούς και τα καλύτερα τραγούδια τους. Μια σπάνια συνύπαρξη που παραπέμπει αυτόματα σε μια βραδιά γεμάτη με τα πιο κλασικά, αγαπημένα, ποιοτικά τραγούδια των τελευταίων δεκαετιών. Στο Ηρώδειο (Δ. Αρεοπαγίτου). Ώρα: 21:00. Εισιτ.: 15-70 ευρώ.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

«Νύχτες Κλασικής Μουσικής» στη Γεννάδειο

Η Γεννάδειος Βιβλιοθήκη, σε συνεργασία με το Ιδρυμα Schwarz, διοργανώνει για τρίτη χρονιά τις «Νύχτες Κλασικής Μουσικής» (27-30/9), φιλοξενώντας σημαντικούς καλλιτέχνες του σπουδαίου Curtis Institute of Music. Αυτοί πρόκειται να παρουσιάσουν αριστουργήματα της παγκόσμιας μουσικής ιστορίας. Από τις 8.30 μ.μ. Αναπήρων Πολέμου 9