Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Πού θα πάμε, τι θα δούμε, τι θ’ ακούσουμε την Τετάρτη 6 Ιουνίου

ΜΟΥΣΙΚΗ

Στην ταράτσα του Φοίβου

«Χαμηλή πτήση στην ταράτσα» -αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη με τους Αφροδίτη Μάνου, Μαρία Κηλαηδόνη.  Το επιτυχημένο πείραμα του τραγουδοποιού Φοίβου Δεληβοριά να δημιουργήσει ένα παλιό αναψυκτήριο κάτω απ’ την Ακρόπολη συνεχίζεται δεύτερο καλοκαίρι με σύγχρονο πολυθέαμα με την παλιά συνταγή, με μάγους, μπουρλέσκ, κωμικούς, ντιζέζ, διαγωνισμούς και εκλεκτούς καλεσμένους από το χώρο του θεάτρου, του τραγουδιού και του stand-up comedy. Ιερά Οδός 13-15, Γκάζι. Τηλ.21 0342 8272 Εισιτήρια από 30 ευρώ έως 15 ευρώ. Ώρα 21.00 .

Latin Party στο Φεστιβάλ Αθηνών

Mάμπο, τσα τσα, μπολερό, ρούμπα σάμπα μαζί με τη σπουδαία μεξικανή ερμηνεύτρια Μάρθα Μολερεόν, την ανερχόμενη Μαρίζα Ρίζου και τους Apurimac σ’ ένα μουσικό ταξίδι με παραδοσιακά όργανα από την Κούβα κι από κει στην Κολομβία και την Αργεντινή. Στον Κήπο της Πειραιώς 260, Ταύρος. Εισιτήρια από 13 ευρώ έως 5 ευρώ. Ώρα 22.00.

ΕΚΘΕΣΕΙΣ

«Μόνο ζωγραφική»

Την ατομική έκθεση του Αντώνη Βάθη «Μόνο ζωγραφική» παρουσιάζουν οι εκδόσεις Ροδακιό στην αίθουσα τέχνης Φωταγωγός. Κολοκοτρώνη 59Β,
στοά Κουρτάκη

«Κλίμακες»

Η Ρένα Παπασπύρου παρουσιάζει την έκθεση «Κλίμακες» στο Σπίτι της Κύπρου, έναν προσωπικό στοχασμό σε ένα βασικό στοιχείο της καθημερινότητας, σε επιμέλεια Χριστόφορου Μαρίνου. Από τις 10 π.μ.
Ξενοφώντος 2Α

Εκθεση ζωγραφικής 

Εκθεση ζωγραφικής των Ουρανίας Βολονάκη και Εύας Μελά, γκαλερί Χρυσόθεμις, Καλογρέζης 14 Χαλάνδρι.

Ελένη Πίταρη-Maioletti έκθεση «Ζωγραφική»

Στη ζωγραφική της Ελένης Πίταρη Maioletti η Ελλάδα έχει την ακτινοβολία του Βυζαντίου, δίχως να μοιράζεται ούτε μια σπιθαμή φωτός με την πέτρα της δωρικότητας και την εκκεντρικότητα του κορινθιακού: εδώ το χρώμα ξεπηδά -λόγω παράδοσης και μοντέρνας συμβίωσης- από τη χαρισματική ευφυΐα των μικρών και μεγάλων δασκάλων των εικόνων. Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών, Πατησίων 47. Ώρα εγκαινίων 19.00. Είσοδος ελεύθερη.