Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Προεκλογικές ομαδάρες!

Σχολιάζει Ο ΚΡΕΤΙΝΟΣ //

«Τα εγκαίνια της 3ης Τοπικής Ομάδας Υγείας Κερατσινίου – Δραπετσώνας και της 1ης και 2ης Τοπικής Ομάδας Υγείας Κορυδαλλού, θα πραγματοποιηθούν αύριο, Τετάρτη, 15/5/2019, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, κ. Παύλου Πολάκη και του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα, κ. Σταμάτη Βαρδαρού» αναφέρει η πρόσκληση προς τους δημοσιογράφους, που έστειλε ο εκπρόσωπος του Γραφείο Τύπου του αν. Υπουργού Υγείας Μάρκος Χατζησάββας στις 14.5.2019.

Οι Μονάδες έγιναν Ομάδες –και στον τίτλο αναφέρεται ότι τα εγκαίνια θα γίνουν σε δύο, και όχι τρεις ΤΟΜΥ. Η προεκλογική ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής ζωής, μοιραία οδηγεί και στην αντίστοιχη φρασεολογία με δανεισμούς απ’ την ποδοσφαιρική ορολογία, αλλά μπερδεύει και τα νούμερα.

Ακόμα και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την πρόσφατη περιοδεία του στην Ήπειρο εμφανίστηκε -λόγω και της Τζουμερκιώτικης καταγωγής του- ως οπαδός του ΠΑΣ Γιάννινα ευχόμενος: «Ας μην στεναχωριούνται που πέσαμε στην δεύτερη εθνική. Του χρόνου θα ξανανέβουμε.»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση της ΠΑΕ του «Άγιαξ της Ηπείρου», όπως αποκαλούσαν οι φίλαθλοι την ιστορική ομάδα τις παλιές καλές μέρες, και τραγουδούσε ο μακαρίτης Αλέκος Κιτσάκης.

Και είμαστε ακόμα στο πρώτο ημίχρονο της προεκλογικής περιόδου. Σκεφτείτε τι θα γίνει όσο πλησιάζει η Κυριακή των ευρωεκλογών, και όταν προκηρυχτούν οι εθνικές εκλογές….