Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Προκειμένου να συνεχίσει να φορά το προσωπείο του πολιτικού κόμματος, η εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής διέγραψε τον Μπαρμπαρούση

Στην απέλπιδα προσπάθειά της να κρύψει το αντιδημοκρατικό, ναζιστικό, άρα εγκληματικό της πρόσωπο και να συνεχίσει να παρουσιάζεται ως πολιτικό κόμμα, η εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, «αποκήρυξε»(!) τον βουλευτή της Κ. Μπαρμπαρούση, τη στιγμή που ο κοινοβουλευτικός της εκπρόσωπος Παππάς, έμμεσα έδωσε την κάλυψή του, λίγο μετά το σόου πατριδοκαπηλίας στη Βουλή.

Ο επικεφαλής της εγκληματικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, και μπροστά στον κίνδυνο η άσκηση δίωξης που διέταξε ο εισαγγελέας να αφορά σύσσωμη την Κοινοβουλευτική Ομάδα, αναγκάστηκε να προβεί στην ακόλουθη δήλωση:

“Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την δήλωση Μπαρμπαρούση, η οποία είναι εκτός γραμμής της Χρυσής Αυγής, η οποία είναι ένα πολιτικό Κίνημα και ο βουλευτής Μπαρμπαρούσης με την δήλωση του αυτή έδωσε μια βαθιά επικοινωνιακή ανάσα στο ΣΥΡΙΖΑ.»

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό από το προεδρείο της Βουλής, ότι ο Κώστας Μπαρμπαρούσης τέθηκε εκτόες της κοινοβουλευτικής ομάδος της Χρυσής Αυγής.

Ό,τι και να κάνουν για να κρύψουν το πραγματικό εγκληματικό τους πρόσωπο, όσο και αν καθυστερεί η Δικαιοσύνη στη Δίκη των εγκλημάτων της, ένα είναι σίγουρο: ο λαός θα τους τσακίσει, πολιτικά. Κανένας ελιγμός δε θα τους σώσει. Είναι γνωστά τα έργα και οι ημέρες τους.

Δ. Κουτσούμπας: «Όταν μιλάμε για δολοφόνους, για μια εγκληματική ναζιστική οργάνωση που βρίσκεται υπόδικη, αυτό από μόνο του τα λέει όλα»

Θ. Παφίλης: «Από στόματος κοράκου “κρα” θα ακούσεις. Στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής προσβάλλουμε και τα κοράκια»

Μετάβαση στο περιεχόμενο