Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Προκλητικοί οι εγκληματίες χρυσαυγίτες – Στη ΓΑΔΑ ο Μιχαλολιάκος και υπόλοιπα ναζιστόμουτρα

Προκλητικός ήταν, για άλλη μια φορά, ο εγκληματίας φυρερίσκος Μιχαλολιάκος και η κουστωδία του, κατά τη μεταφορά του από το σπίτι του στην Πεύκη μέχρι τη ΓΑΔΑ.

Ο επικεφαλής της ναζιστικής οργάνωσης δήλωσε πως είναι «υπερήφανος», υποστηρίζοντας πως «με πηγαίνουν φυλακή για τις ιδέες μου», τις οποίες όμως δεν δίστασε να απαρνηθεί κατά τη διάρκεια της δίκης λόγω του αποτρόπαιου χαρακτήρα τους.

Τον Μιχαλολιάκο συνόδεψε στη ΓΑΔΑ, με το δικό της αυτοκίνητο, η σύζυγός του Ελ. Ζαρούλια, που καταδικάστηκε με αναστολή ενώ η κόρη τους, Ουρ. Μιχαλολιάκου, επιτέθηκε με χυδαίες ύβρεις και χειρονομίες κατά των δημοσιογράφων.

Την ίδια στιγμή,σε ένα ρεσιτάλ γελοιότητας, στο ναζιστοσάιτ της Χρυσής Αυγής ο φυρερίσκος της εγκληματικής συμμορίας παρομοιάζεται με τον δικτάτορα Παπαδόπουλο και τον… Θ. Κολοκοτρώνη!

Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής οδηγήθηκαν πριν από λίγο τα ηγετικά στελέχη και πρώην βουλευτές του ναζιστικού μορφώματος, Ηλίας Κασιδιάρης, Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος, οι οποίοι παρουσιάστηκαν αυτοβούλως νωρίτερα στο αστυνομικό τμήμα Ραφήνας.

Επίσης στην ΓΑΔΑ μεταφέρθηκαν με οχήματα της Ασφάλειας και οι Γιώργος Πατέλης και Γιάννης Καζαντζόγλου, οι οποίοι είχαν παρουσιαστεί στο Α.Τ. Νίκαιας, ο Αναστάσιος Πανταζής και ο Μάρκος Ευγενικός από το Πέραμα, ο Γ. Τσακανίκας από την Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής, ενώ στην Δραπετσώνα έχει παρουσιαστεί και ο Μάριος Αναδιώτης.

Ένας ακόμα από τους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής, ο Ιωάννης- Βασίλειος Κομιανός, παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην Κέρκυρα.