Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Προκλητικό σόου των ναζιστών της Χρυσής Αυγής στο Μοναστηράκι – Απειλές κατά επιβατών

Σε άλλο ένα φασιστοσόου προχώρησαν τα ναζιστικά τάγματα εφόδου της φασιστικής, εγκληματικής Χρυσής Αυγής, αυτήν τη φορά στον σταθμό του μετρό στο Μοναστηράκι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» που επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες, γύρω στις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου, φασιστοειδή που φορούσαν μπλούζες της Χρυσής Αυγής και κρατούσαν κοντάρια και σημαίες κατέβηκαν στις αποβάθρες του μετρό φωνάζοντας εθνικιστικά συνθήματα («Αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή» και «Κατσίφα ζεις, εσύ μας οδηγείς») και πετώντας τρικάκια. 

Μάλιστα, το προκλητικό σόου των ναζιστών συνοδεύτηκε από απειλές και τραμπουκισμούς απέναντι σε επιβάτες και διερχόμενους οι οποίοι επιχείρησαν να καταγράψουν με το κινητό τους το όλο σκηνικό. 

«Σβήστο γιατί θα σε βρούμε όπου κι αν είσαι» οι χρυσαυγίτες απείλησαν αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος περιέγραψε την επίθεση που δέχτηκε όταν προσπάθησε να καταγράψει τη σκηνή με το κινητό τηλέφωνο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα φασιστοειδή επέδειξαν ανάλογη συμπεριφορά και σε άλλους επιβάτες, τους οποίους δεν άφηναν ούτε να μαζέψουν τα τρικάκια που σκόρπισαν στους χώρους του ηλεκτρικού.