Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Προπαγανδιστικό site κατά της κυβέρνησης δημιούργησε η ΝΔ στα πλαίσια του δικομματικού καβγά

Μπαίνοντας σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο, στα πλαίσια του δικομματικού καβγά με επιδιωκόμενο σκοπό τον αποπροσανατολισμό του λαού από την αιτία των προβλημάτων του και τους πραγματικούς υπεύθυνους, η ΝΔ δημιούργησε ειδικό site, με τα πεπραγμένα του ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση και ως κυβέρνηση. Αδυνατώντας να προβάλει αντιρρήσεις ως προς την κοινή πολιτική τους, αποπειράται να προβάλλει «τα ψέματα και τις ανακολουθίες του κ. Τσίπρα», που σύμφωνα με τη ΝΔ «στοίχισαν στη χώρα μας περισσότερα από 100 δισ. ευρώ». Ουσιαστικά και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, ο ΣΥΡΙΖΑ ψέγεται από τη ΝΔ για διστακτικότητα κι ανακολουθία όσον αφορά την κοινή πολιτική τους. Και οι δύο, με τον τρόπο τους ο καθένας, εξυπηρετούν τα συμφέροντα της αστικής τάξης,  ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, εφάρμοσαν με απόλυτη συνέπεια τα μνημόνια, ενώ κανένας τους δεν αμφισβητεί τους (μετα)μνημονιακούς στόχους συνέχισης των αντιδραστικών μεταρρυθμίσεων, και την υλοποίηση των συμφωνηθέντων με τους θεσμούς.

Όπως αναφέρει η ΝΔ, «πρόκειται για μια ιστοσελίδα ψηφιακής ανασκόπησης των πεπραγμένων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την μορφή χρονολογίου που συγκεντρώνει βίντεο, εικόνες, δηλώσεις κυβερνητικών παραγόντων, πρωτοσέλιδα διεθνών και ελληνικών μέσων ενημέρωσης, μέχρι και στοιχεία διεθνών οργανισμών».

Τελικός στόχος είναι να αποδομήσει «το νέο αφήγημα του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ». Χαρακτηριστικά αναφέρουν οι διαχειριστές του: «Τώρα ο κ. Τσίπρας, καθώς γνωρίζει την επικείμενη εκλογική συντριβή του είναι βέβαιο ότι θα κάνει τα πάντα για να την αποτρέψει… Το βλέπουμε ήδη τις τελευταίες εβδομάδες στα όσα ψελλίζουν τα στελέχη του. Οι ίδιοι που είχαν παραδεχθεί ότι η υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης ήταν συνειδητή επιλογή τους, τώρα ξαφνικά υπόσχονται μείωση των φόρων. Κανείς ωστόσο πια δεν πιστεύει τον κ. Τσίπρα. Το πρόβλημα ωστόσο δεν είναι μόνο τα ψέματα που λέει ξανά».

Ο λαός δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου, θυμάται τα πεπραγμένα και των δύο και νιώθει πολύ καλά στο πετσί του τα αποτελέσματα των πολιτικών που υπηρετούν.