Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Προς τρολ και φασιστοειδή που σχολιάζουν στην σελίδα του «Ατέχνως» στο Facebook

Τους τελευταίους μήνες η σελίδα του «Ατέχνως» στο Facebook έχει αποτελέσει στόχο πληθώρας «τρολ» του διαδικτύου τα οποία έχουν κάνει την εμφάνιση τους στα σχόλια των αναρτήσεων. Με συνήθως ψεύτικα προφίλ, ώστε να κρύβουν την ταυτότητα τους, μια σειρά φασιστοειδή, έμμισθα η μη, λειτουργώντας σαν διαδικτυακό χαφιεδότσουρμο εκμεταλλεύονται την πολιτική ανοιχτών σχολίων του «Ατέχνως» προκειμένου να χύσουν αντικομμουνιστικό δηλητήριο, να συκοφαντήσουν, να κάνουν χυδαίες επιθέσεις στο ΚΚΕ και τους κομμουνιστές, να αφήσουν κάθε λογής βρωμιά.

Από το ξεκίνημα της παρουσίας του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ειδικότερα στο Facebook το «Ατέχνως» ουδέποτε μπήκε στην λογική της λογοκρισίας των σχολίων. Οι αναρτήσεις ήταν και παραμένουν ανοιχτές για όλους. Δεν φοβηθήκαμε και δεν φοβόμαστε κανέναν. Τα σχόλια ήταν και παραμένει ένας χώρος όπου ο καθένας – είτε με ψεύτικο, είτε με αληθινό προφίλ – αυτοαποκαλύπτεται. Τα φασιστοειδή, οι αντικομμουνιστές, οι χρήσιμοι ηλίθιοι του συστήματος «ξεγυμνώνονται» μόνοι τους, δείχνοντας το πραγματικό τους ποιόν.

Μαζί με τους πατενταρισμένους φασίστες, τα χρυσαυγιτοειδή, τα Nεοδημοκρατικά και Συριζέϊκα τρολ, εμφανίστηκαν και μια χούφτα ανώνυμοι προβοκάτορες οι οποίοι, παριστάνοντας τους κομμουνιστές, θέλησαν να αναλάβουν ρόλο «σερίφη» στα σχόλια των αναρτήσεων του «Ατέχνως». Κρυπτόμενοι πίσω από την ανωνυμία τους, απαίτησαν μάλιστα με τρόπο θρασύτατο, αγενή και προκλητικό από το «Ατέχνως» να σβήνει σχόλια, να ασκήσει δηλαδή λογοκρισία επειδή… έτσι θέλουν.

Τα ίδια αυτά ανώνυμα τρολ του διαδικτύου, που παριστάνουν τους κομμουνιστές και επιχειρούν (οι ανόητοι) να μοιράσουν «κομματικά διαπιστευτήρια», προχώρησαν μάλιστα σε καλέσματα προς χρήστες του Facebook να… μην διαβάζουν το «Ατέχνως»! Εύλογα αναρωτιέται κάποιος: Ποιός ωφειλείται από μια τέτοια επίθεση στο «Ατέχνως»; Ποιόν συμφέρει να χτυπηθεί η αναγνωσιμότητα του «Ατέχνως» που εδώ και έξι χρόνια αποτελεί την συνεπή, έγκυρη και έγκριτη «φωνή» της κομμουνιστικής Αριστεράς και του αντι-ιμπεριαλιστικού κινήματος στο διαδίκτυο;

Σε όλους όσους εκμεταλλεύονται τον χώρο των σχολίων προκειμένου να στάξουν αντικομμουνιστική χολή, να δυσφημίσουν τον σοσιαλισμό-κομμουνισμό, να υβρίσουν και να συκοφαντίσουν το ΚΚΕ, να επιτεθούν στο «Ατέχνως» και τους συντάκτες του, τους λέμε ένα πράγμα:

Ματαιοπονούν! Σε τούτα ‘δω τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει.

Το ίδιο μήνυμα έχει αποδέκτες και τους ανώνυμους προβοκάτορες που, πίσω απ’ την προβιά του «κομμουνιστή» και την οθόνη του υπολογιστή τους, βρίζουν, χυδαιολογούν, απειλούν, συκοφαντούν, συμπεριφερόμενοι σαν χρυσαυγίτικο χαφιεδότσουρμο.

Οι προβοκάτσιες τους δεν θα περάσουν.

βρείτε μας στο FaceBook