Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Προς #star_xeftiles: Η ντροπή δεν είναι δουλειά – Ο βιασμός είναι ειδεχθές έγκλημα

Ναι μεν ο γνωστός σκηνοθέτης αποπλάνησε έναν ανήλικο όμως δεν συντρέχουν λόγοι να κατακριθεί!!! Αυτό εν ολίγοις αποφάνθηκε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (πριν ακόμη επιληφθεί η Δικαιοσύνη) το οποίο με ένα «ρεπορτάζ» πλυντήριο (Μάρα Ζαχαρέα και η Τασούλα Παπανικολάου) ανέλαβε να μας παρουσιάσει «ποια είναι η αλήθεια» για τον «γνωστό σκηνοθέτη» που βρέθηκε «στο μάτι του κυκλώνα για το τίποτα»!!!

«Ο γνωστός σκηνοθέτης μπήκε στο μάτι του κυκλώνα μέσα από καταγγελίες και μηνύσεις. Η πρώτη καταγγελία έγινε από τον Ν.Σ. αλλά περιορίστηκε σε συνέντευξη που έδωσε σε ιστοσελίδα και δεν έχει καταγγελθεί στην εισαγγελία. Η μήνυση που κατατέθηκε από τον Β.Κ. κάτοικο Γερμανίας, ότι τον βίασε όταν ήταν 15 ετών, παραγράφεται λόγω παρέλευσης των απαιτούμενων ετών που ορίζει ο νόμος. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ακόμα και αν την εξέταζαν οι αρχές, ο σκηνοθέτης θα διωκόταν μόνο για αποπλάνηση ανηλίκου. Νομικά οι καταγγελίες κατά του γνωστού σκηνοθέτη πέφτουν στο κενό. Το θέμα είναι ηθικό, κυρίως σε ό,τι αφορά τον 15χρονο»!!!

«Όσον αφορά τον Δ. Λιγνάδη» συνεχίζει το κατάπτυστο «ρεπορτάζ», κάνοντας έναν διαχωρισμό μεταξύ «γνωστού σκηνοθέτη» και Λιγνάδη, «οι καταγγελίες για συμμετοχή σε κύκλωμα ανηλίκων, φαίνεται να μην στέκουν», λέει η ρεπόρτερ, την ώρα που η λεζάντα κάτω υποστηρίζει ότι παρουσιάζεται η «αλήθεια πίσω από τις καταγγελίες». Στη συνέχεια, το «φαίνεται να μην στέκουν», αποκάλύπτεται ότι βασίζεται στην άποψη του συνηγόρου του, που υποστηρίζει ότι «ουδέποτε ο Δ.Λιγνάδης κλήθηκε από τις αρχές και ουδέποτε οι αρχές έκριναν ότι η καταγγελία ήταν σοβαρή».

Ακολουθεί η αναφορά σε «fake news» ότι διέφυγε στο εξωτερικό, όπως επίσης και η αναφορά σε αφίσα που τοιχοκόλλησαν «αναρχικές ομάδες στο κέντρο της Αθήνας», με σχόλιο του συνηγόρου τού ότι «είναι απότοκο του συκοφαντικού κλίματος των τελευταίων ημερών».

Όλα αυτά τη στιγμή που όσα αποκαλύπτονται για τον εκλεκτό του πρωθυπουργού και της οικογένειας Βαρδινογιάννη (ιδιοκτήτρια του Star) είναι τερατώδη (παιδεραστία, βιασμοί κλπ).

Καμία έκπληξη. Τα κέντρα πολιτικής και οικονομικής εξουσίας προστατεύουν τα… παιδιά τους και έχουν τους ανθρώπους να καθαρίσουν τις βρωμιές τους. Είναι οι ίδιοι που ξεπλένουν κάθε βρωμιά των αφεντικών τους, οι ίδιοι που λειτουργούν ως πλασιέ των συμφερόντων των αφεντικών του, αυτοί που συνήθως κουνούν το δάχτυλο στον πολίτη, τον σταυρώνουν καθημερινά και του φορτώνουν την ευθύνη για τα δεινά του.

Ν. Μπελογιάννης Ν. Πλουμπίδης – Στο σπίτι των ηρώων