Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Προσευχή με το τετραγωνικό και ρόλος υγειονομικού στους παπάδες

Η εγκληματική απόφαση της Ιεραρχίας θέτει επιτακτικά το ζήτημα του διαχωρισμού εκκλησίας και κράτους, κάτι που σε άλλες καπιταλιστικές χώρες είναι λυμένο.

Οι δεσποτάδες με έναν τυφλό θρησκευτικό φανατισμό και δογματισμό έπαιξαν και παίζουν με τις ζωές εκατοντάδων (αν όχι χιλιάδων συνανθρώπων μας) Στάση επικίνδυνη, εχθρική στον άνθρωπο και εγκληματική.

Από την άλλη, η απόφαση του Κυρ.Μητσοτάκη και η στάση του μέχρι χτες, όπως και του Αλέξη (παρακαλούσαν τον Ιερώνυμο για απόφαση) ΑΠΑΡΕΔΕΚΤΗ συνολικά. Στο χτεσινό της σκέλος όχι ξεκάθαρη . προσευχή με το τετραγωνικό (όπως στα σούπερ μάρκετ και στα φαρμακεία) και ρόλο υγειονομικού στον παπά!!! Γιατί δεν μπορώ να πάω στο καφενείο, να κάτσω σε ένα τραπέζι σε απόσταση από τον διπλανό μου; Ο καφετζής θα φροντίζει για την καθαριότητα και την απολύμανση του χώρου!!! ( ο ιερέας θα έχει την ευθύνη για όρους ασφαλείας των πιστών σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ).

Ακόμη και η χτεσινή απόφαση του πρωθυπουργού δείχνει ότι η πολιτική ηγεσία είναι δέσμια φανατικών μισανθρώπων. Ακόμη και ομόδοξοί τους ανταποκρίθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

Η εικόνα με τους δεσποτάδες να θερμομετρούνται προσερχόμενοι για τη ΔΙΣ τα λέει όλα… Τον εαυτό τους τον προστατεύουν. ο πιστός στο έλεος του… θεού (συγνώμη, του κοροναϊού).