Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Προφυλακίστηκε και τρίτο άτομο για την επίθεση στον αστυνομικό στη Ν. Σμύρνη

Τρίτη προφυλάκιση αποφάσισαν οι δικαστικές αρχές για την επίθεση σε βάρος του αστυνομικού στη Ν. Σμύρνη. Πρόκειται για έναν 22χρονο που κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στην ανακρίτρια.

Το πορτοφόλι του νεαρού φέρεται να βρέθηκε κοντά στο σημείο που χτυπήθηκε ο αστυνομικός. Η σύλληψη του 22χρονου έγινε όταν πήγε στο αστυνομικό τμήμα να δηλώσει την απώλεια του πορτοφολιού του. Ο ίδιος αρνείται ότι έχει σχέση με τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού.

Χθες, οδηγήθηκε στη φυλακή ο 30χρονος που κατηγορείται ότι είναι αυτός που έριξε τον αστυνομικό από την μηχανή, καθώς και ένας 23χρονος. Ο 30χρονος αρνείται ότι ήταν στη Ν. Σμύρνη εκείνο το βράδυ, αποδίδοντας την εμπλοκή του σε «καταφανώς ψευδή» κατάθεση του κουνιάδου του.

Σήμερα απολογήθηκαν άλλοι δύο συλληφθέντες, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Υπενθυμίζεται πως χθες αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων, μετά την απολογία του, ένας 22χρονος. Αν και σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, στην ανάκριση κλήθηκε να απολογηθεί για τα υπόλοιπα κακουργήματα που περιλαμβάνει η δικογραφία σε βάρος του (αφορούν σε εκρηκτικά), καθώς δεν προέκυψε εμπλοκή του στην επίθεση εναντίον του αστυνομικού.

Πηγή: 902.gr

Ειρηναίος Μαράκης: «Όλα είναι όπλα»