Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Προωθούν και πωλούν προϊόντα με ναζιστικές αναφορές και αν υπάρξει αντίδραση ζητούν συγνώμη!!!

Γράφει ο Πάνος Αλεπλιώτης //

Το BBC μεταδίδει πως «η διαδικτυακή εταιρεία αγορών Etzy ζήτησε συγγνώμη για την πώληση ενός tshirt με τις λέξεις Camp Auschwitz, Στρατόπεδο Άουσβιτς, από τον ιστότοπό της.

Η οργάνωση “Μνημείο του Άουσβιτς” χαρακτήρισε το μπλουζάκι “επώδυνο” και “χωρίς σεβασμό” στα θύματα του στρατοπέδου θανάτου και ζήτησε να αφαιρεθεί το αντικείμενο.

Η Etsy δήλωσε ότι είχε απαγορεύσει αμέσως στον πωλητή να διακινεί το προϊόν.

Αλλά αντιμετώπισε την οργή στο διαδίκτυο, καθώς εμφανίστηκε ένας από τους ταραξίες ακροδεξιούς που εισέβαλαν στο Κογκρέσο να φορά το συγκεκριμένο μπλουζάκι.

Το μπλουζάκι, αναρτήθηκε στο Etzy από έναν Αμερικανό πωλητή και ήταν διαθέσιμο για αγορά και στο Ηνωμένο Βασίλειο έναντι 19,95 λιρών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η διαφήμιση περιέγραφε το μπλουζάκι ως “ό,τι ονειρευτήκατε και πολλά άλλα” και ότι είναι “κολακευτικό τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες”.

Το “Μνημείο του Άουσβιτς” ευχαρίστησε τhν Etzy για την ταχεία κατάργησή του, αλλά πολλοί αντέδρασαν θυμωμένα στο Twitter με κάποιους να ζητούν ακόμη και μποϊκοτάζ της εταιρείας».

Όλη η σαπίλα του ντουνιά. Σίγουρα υπάρχει αγορά για κρυφούς και φανερούς Ναζιστές, φασίστες, ρατσιστές και ότι πιο αντιδραστικό μπορεί να υπάρξει γύρω μας. Ενισχυμένοι από τον αντικομμουνισμό της εποχής, των Ναζιστικών και φασιστικών οργανώσεων που δρουν ανενόχλητα, των κυβερνήσεων που σιγοντάρουν και έχουν ακροδεξιά στοιχεία στην σύνθεσή τους, από την ΕΕ και τις περιβόητες ίσες αποστάσεις.

Οι έμποροι που θα πουλούσαν και την μάνα τους σε καλή τιμή, κατασκευάζουν, διαφημίζουν, προωθούν και πωλούν αυτά τα κατάπτυστα και εγκληματικά αντικείμενα και μετά ζητούν συγνώμη κατόπιν εορτής για το “λάθος”. Μέχρι το επόμενο.

Πάνε καλά αυτοί οι Σουηδοί;