Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Πρόκληση για το λαό της Θεσσαλονίκης η συμμετοχή Παπαγεωργόπουλου σε εκπομπή της TV100

Ούτε σαν κακόγουστο ετεροχρονισμένο πρωταπριλιάτικο αστείο δεν μπορεί κανείς να δεχτεί την προκλητική συμμετοχή του τελεσίδικα καταδικασθέντα πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης σε εκπομπή της TV100 με θέμα τη …«δικαιοσύνη»! Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Συσπείρωση» Θεσσαλονίκης και συνεχίζει:

«Δεν χρειάζεται καν να θυμίσουμε ότι ο λαός της Θεσσαλονίκης πλήρωσε και εξακολουθεί να ακριβοπληρώνει τις συνέπειες της πολύκροτης υπόθεσης διαφθοράς στην οποία ο πρώην δήμαρχος και συνεργάτες του πρωταγωνίστησαν (και για την οποία ο ίδιος είχε δηλώσει ότι αναλαμβάνει την “πλήρη πολιτική ευθύνη”).

Εύλογα αναρωτιούνται όλοι αν αυτό που επιδιώκεται στην πραγματικότητα είναι μια επιχείρηση “ξεπλύματος” των κακουργημάτων που διαπράχθηκαν σε βάρος του δήμου και του λαού της Θεσσαλονίκης.

Είναι δε ακόμα μεγαλύτερη η πρόκληση όταν σε καιρό πανδημίας, κινδύνων για την υγεία και τα δικαιώματα του λαού, τα δημοτικά μέσα ενημέρωσης προκρίνουν τέτοιου είδους θέματα και υποβαθμίζουν την απαράδεκτη πραγματική εικόνα των νοσοκομείων και των δομών υγείας της πόλης, τις καταγγελίες και διαμαρτυρίες των εργαζόμενων στην υγεία, την συχνά επαναλαμβανόμενη επικίνδυνη κατάσταση συνωστισμού εργαζόμενων στους τόπους δουλειάς.

Την ευθύνη φέρει ακέραια η Διοίκηση του Δήμου η οποία είτε με γνώση και ανοχή είτε με προτροπή εμπλέκεται σ’ αυτό το παιχνίδι και οφείλει να απολογηθεί για τα κριτήρια που καθόρισαν τη συγκεκριμένη επιλογή».