Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Πόσοι έχουν να πληρώσουν για τεστ Covid-19, κυρία Κεφαλογιάννη;

Είναι συχνές οι στιγμές που το θράσος στελεχών – υπουργών, βουλευτών και όχι μόνο – του κυβερνώντος κόμματος ξεπερνά κάθε όριο.

Τέτοιο θράσος φαίνεται πως διαθέτει μπόλικο η βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη. Σαν σύγχρονη «Μαρία Αντουανέτα», η βουλευτής της ΝΔ ανέβασε στο Twitter μήνυμα προτρέποντας το λαό να προβεί σε… τεστ κορωνοϊού μετά την επιστροφή του από τις καλοκαιρινές διακοπές. Μάλιστα, συνοδεύει το μήνυμα της με φωτογραφία όπου η ίδια υποβάλλεται σε τεστ Covid-19.

Γράφει η κ. Κεφαλογιάννη: «Κάνουμε το τεστ για #COVID19 όταν επιστρέψουμε από τις διακοπές μας. Ας προστατεύσουμε την οικογένειά μας, τους φίλους μας, τους συναδέλφους μας.»

Τι δε μας λέει η βουλευτής της ΝΔ; Μα ότι το τεστ για Covid-19 κοστίζει περίπου 140-150 ευρώ! Σκέφτηκε, άραγε, η κ. Κεφαλογιάννη πως για μεγάλο τμήμα των εργαζόμενων, για τους άνεργους, για τους χαμηλοσυνταξιούχους και πολλούς φοιτητές το ποσό που απαιτείται για το τεστ είναι απαγορευτικό; Εκτός κι’ αν το tweet της απευθύνονταν αποκλειστικά στον «κύκλο» της, δηλαδή σε μεγαλοαστούς που τα 150 ευρώ τα έχουν για… πουρμπουάρ σε πεντάστερα ξενοδοχεία.

Όπως ήταν επόμενο, η ανάρτηση της Ο. Κεφαλογιάννη προκάλεσε πληθώρα αρνητικών σχολίων από χρήστες του Twitter.

Όσο για το αν αντιλήφθηκε τον άκρως προκλητικό χαρακτήρα της ανάρτησης της, πολύ αμφιβάλουμε…