Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

«Ράκος» ο Μπογδάνος εξαιτίας του 30ου Αντιιμπεριαλιστικού Διημέρου της ΚΝΕ

Το πολύ γαρ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη.

Όταν δεν η παραφροσύνη αναμειγνύεται με τον πρωτόγονο αντικομμουνισμό τύπων όπως ο βουλευτής της ΝΔ Κων. Μπογδάνος, τότε το αποτέλεσμα είναι «εκρητικό».

Με ένα τέτοιο – «εκρητικό» – αποτέλεσμα πολιτικής χυδαιότητας και αρρωστημένης εμπάθειας ενάντια στο ΚΚΕ και τους κομμουνιστές, ο Μπογδάνος σχολίασε το φετινό 30ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ στη Μυτιλήνη.

Τι έκανε λοιπόν ο «Ραν Ταν Πλαν» της ΝΔ; Προχώρησε στην ακόλουθη ανάρτηση:

mpogdanos

Σχόλιο 1ο: Ας… συγχωρέσει ο βουλευτής Μπογδάνος όλους τους «απολυταρχικών φρονημάτων» συμπολίτες του που δεν του πήραν την άδεια πρωτού αποφασίσουν πως θα ανατρέψουν τα παιδιά τους. Την επόμενη φορά θα πρέπει να απευθυνθούν στον ίδιο και στο κόμμα του προκειμένου να πάρουν κατευθυντήριες γραμμές με βάση το ιστορικό παράδειγμα του παιδομαζώματος και των παιδοπούλεων της Φρειδερίκης, των στρατοπέδων εθνικής αναμόρφωσης (Μακρόνησος, Γυάρος, Αη Στράτη, κλπ), των «Πρότυπων Κέντρων Διαπαιδαγωγήσεως Ανηλίκων». Άλλωστε, η Δεξιά στην Ελλάδα έχει πλούσια εμπειρία σε αυτόν τον τομέα.

Σχόλιο 2ο: Αν ψάχνει κάπου «ολοκληρωτιστές», συνιστούμε στον βουλευτή της ΝΔ να τους αναζητήσει στο πολιτικό του συνάφι. Σε εκείνο δηλαδή το συνάφι που στηρίζει με πάθος και κάθε τρόπο την δικτατορία του κεφαλαίου ενάντια στους εργαζόμενους. Διότι αυτό που υποκριτικά οι «Μπογδάνοι» ονομάζουν «φιλελεύθερη δημοκρατία» δεν είναι τίποτε άλλο από την δικτατορία της αστικής τάξης, την οποία υπηρετεί η Νέα Δημοκρατία και τα υπόλοιπα αστικά κόμματα.

Σχόλιο 3ο: Εύλογο και λογικό ο Κ. Μπογδάνος – και όλοι οι «Μπογδάνοι» – να αποφεύγουν όπως ο διάολος το θυμίαμα οτιδήποτε σχετίζεται με τις αξίες της διεθνιστικής αλληλεγγύης και του προλεταριακού διεθνισμού. Έτσι, είναι φυσικό να ενοχλούνται σφόδρα απ’ το 30ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ το οποίο υπηρξε μια εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση διεθνισμού και αλληλεγγύης μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων εργαζόμενων, νέων κομμουνιστών και απ’ τις δυο πλευρές του Αιγαίου. Και, ασφαλώς, στο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο διατρανώθηκε πως ο εχθρός και στις δυο χώρες είναι κοινός: Κυβερνήσεις – ΝΑΤΟ – Καπιταλισμός.

Τελειώνοντας, θα συμπληρώσουμε ότι κοινός εχθρός και στις δυο πλευρές του Αιγαίου είναι οι «Μπογδάνοι». Οι «Ραν Ταν Πλαν» της πολιτικής που νομίζουν ότι είναι σε θέση να συκοφαντήσουν τους κομμουνιστές. Θα αποτύχουν οικτρά, όπως απέτυχαν και οι ιδεολογικοί- πολιτικοί τους πρόγονοι.

«Τσε Γκεβάρα, πρεσβευτής της Επανάστασης», του Νίκου Μόττα