Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Ραντεβού στο «Μπαρουτάδικο»! Ο φασισμός δεν θα περάσει!

ℹ️  Η φώτο δείχνει πως το είχαν κάνει τα φασιστοειδή το μπαρουτάδικο στο Αιγάλεω.
🎈  Εμείς όμως τους δείξαμε ότι δεν μας τρομάζουν οι ενέργειες τους και να το αποτέλεσμα !
🚩 🇧🇭  Ο φασισμός δεν θα περάσει !

«Την Τρίτη 14 Ιούλη δίνουμε ραντεβού στις 19.00 στο χώρο του Μπαρουτάδικου να ξαναφτιάξουμε το γκράφιτι μας ! Δε θα τους περάσει», είναι η απάντηση των Οργανώσεων Βάσης της ΚΝΕ στο Αιγάλεω, στα «άγνωστα φασιστοειδή που βρώμισαν το αντιιμπεριαλιστικό γκράφιτι που δημιούργησαν το Σάββατο οι οργανώσεις της περιοχής.

Αν νομίζουν, τονίζεται στην ανακοίνωση, «ότι μπορούν να τρομοκρατήσουν τους Κομμουνιστές του Αιγάλεω είναι βαθιά γελασμένοι! Να το βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι στις φτωχογειτονιές μας, με τους χιλιάδες εργάτες, με απογόνους προσφύγων της Μικράς Ασίας και του Πόντου το δηλητήριο τους δε πιάνει! Πάντα θα βρίσκουν μπροστά τους τον λαό, το οργανωμένο εργατικό λαϊκό κίνημα, όπως το βρήκαν στην Κατοχή, στις ηρωικές μάχες που έγιναν στις γειτονιές μας τον Σεπτέμβρη του 1944, στο Μπλόκο του Κηφισού!»

Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά, συνεχίζει η ανακοίνωση, «ότι είναι το μακρύ χέρι του συστήματος, των ιμπεριαλιστικών οργανισμών του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Τους πείραξε τόσο πολύ που το ΚΚΕ βάζει στο στόχαστρο του τους δολοφονικούς αυτούς μηχανισμούς, είναι τόσος ο «πατριωτισμός» τους που όχι μόνο κουβέντα δε λένε για την παραχώρηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μέσω των ΝΑΤΟικών και των ευρωενωσιακών διευθετήσεων, αλλά υπερασπίζονται και τη μόστρα τους μέχρι και σε ζωγραφιές στους τοίχους. Είναι αυτοί που ως αυτόκλητοι υπερασπιστές του αστικού νόμου θέλουν εθελοντικά να χτυπήσουν κάθε προοδευτική ριζοσπαστική ιδεολογία και έκφραση της που βάζει στο στόχαστρο το σύστημά της εκμετάλλευσης, πριν καν προλάβει να τι κάνει επίσημα η ίδια η κυβέρνηση».

«Ο λαός και η νεολαία της περιοχής μας και της Δυτικής Αθήνας, καταλήγει η ανακοίνωση, «να τους απομονώσει να τους γυρίσει τη πλάτη! Να συμπορευτεί με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ, να παλέψει μαζί μας για την οριστική συντριβή της μήτρας που γεννά τον φασισμό και τον ναζισμό, τον καπιταλισμό! Καλούμε τη νεολαία να στείλει μαζικό μήνυμα την επόμενη περίοδο ενάντια στον ναζισμό φασισμό, ενάντια στις ιμπεριαλιστικές ενώσεις, ενάντια στο σύστημα που δε μας αφήνει να ανασάνουμε συμμετέχοντας στις πολύμορφες εκδηλώσεις της ΚΝΕ».

🎈 🇧🇭  Στις 17 18 19 Ιούλη στο αντιιμπεριαλιστικό διήμερο της ΚΝΕ, τον Σεπτέμβρη στο φεστιβάλ μας!
29ο Αντιμπεριαλιστικό 2ήμερο ΚΝΕ Poster