Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Σεπόλια: Απίστευτη αγριότητα δικυκλιστών της ΔΙΑΣ – Ξυλοκόπησαν όλα τα μέλη της οικογένειας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεσαλωμένοι από τις εντολές της πολιτικής ηγεσίας για επίδειξη πυγμής και καταστολής του εχθρού λαού, στα Σεπόλια εξελίχτηκε μια απίστευτη ιστορία αστυνομική βίας και αυθαιρεσίας.  Πρωτοφανής βία και αγριότητα από αστυνομικές δυνάμεις σε ανυπεράσπιστους πολίτες. Συγκεκριμένα, ομάδα δικυκλιστών της ΔΙΑΣ κυνήγησε 24χρονο διαδηλωτή, μέλος του ΝΑΡ και την μητέρα του μέχρι το σπίτι τους στην περιοχή των Σεπολίων (όταν αποσυρόταν η πορεία για την εξέγερση του Πολυτεχνείου) για να τον συλλάβει και εισέβαλε στην πολυκατοικία! Εκεί, αφού ξυλοκόπησε τον νεαρό, τον συνέλαβε, ενώ σύμφωνα με καταγγελίες ξυλοκόπησαν και τη μητέρα του η οποία νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό».

Έξω από το ΑΤ Κολωνού, όπου πήγε η 20χρονη κόρη της οικογένειας με τον πατέρα και με έναν οικογενειακό φίλο για να μάθουν τι συμβαίνει με τον νεαρό, αστυνομικοί, σύμφωνα με μαρτυρίες, χτύπησαν (μπροστά στα μάτια κόσμου) και την 20χρονη κοπέλα που την έσυραν από τα μαλλιά στο έδαφος και τον πατέρα που διαμαρτυρήθηκε.

Ο πατέρας έπαθε έμφραγμα και μεταφέρθηκε και αυτός στον «Ευαγγελισμό». Και οι δύο γονείς βρίσκονται στο νοσοκομείο, φρουρούμενοι... Όμως, αυτή η ιστορία καταστολής συνεχίστηκε, αφού η Αστυνομία συνέλαβε και τον οικογενειακό φίλο και 2 φίλους του 24χρονου διαδηλωτή(!). Ο γιος της οικογένειας έχει συλληφθεί και βρίσκεται χτυπημένος στη ΓΑΔΑ. Η κόρη της οικογένειας και οι φίλοι τους βρίσκονται κρατούμενοι στο ΑΤ Κυψέλης χωρίς να τους επιτρέπεται να δουν μέχρι αυτή την ώρα που γραφόταν το ρεπορτάζ να δουν την δικηγόρο τους.