Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Σε βανδαλισμούς επιδόθηκαν οι ΜΑΤατζήδες που αποχωρούσαν από το λιμάνι των Μεστών (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Έφυγαν από τη Χίο σπάζοντας αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα κοντά στο λιμάνι και πετώντας χημικά σε κατοίκους της περιοχής τους οποίους αποκαλούσαν τουρκόσπορους!!!

Υποχωρώντας από το νησί, μετά την καθολική κατακραυγή των νησιωτών και αφού είχαν επιδοθεί σε δύο ημέρες επιθέσεων κατά των κατοίκων της Χίου, οι ΜΑΤΑτζήδες φορώντας πολιτικά, μόλις οι κλούβες μπήκαν στον περιφραγμένο χώρο του λιμανιού, όπως φαίνεται στα βίντεο (astraparis.gr – politischios.gr), πέταξαν χημικά προς τους κατοίκους των Μεστών και στη συνέχεια αφού βγήκαν από το λιμάνι, τους επιτέθηκαν. Μάλιστα έφθασαν στο αισχρό σημείο να αποκαλούν τους Χιώτες τουρκόσπορους και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου Τουρκονήσια, χωρίς ο επικεφαλής τους να είναι σε θέση να τους ανακαλέσει στην τάξη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και την ώρα που ο καταπέλτης έκλεινε η κάμερα  κατέγραφε τα ΜΑΤ να κάνουν χρήση χημικών.

Και όλα αυτά υπό το βλέμμα των αξιωματικών και των επικεφαλής των ΜΑΤ που παρακολουθούσαν από τον καταπέλτη του πλοίου «Νήσος Ρόδος» που νωρίτερα είχε μαζέψει τους ΜΑΤατζήδες από τη Λέσβο.

Από την πλευρά της κυβέρνησης πάντως η αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν να καλύψει και να υπερασπιστεί τα ΜΑΤ, λέγοντας ότι είναι άνανδρο να τους χτυπά κάποιος, χαρακτηρίζοντάς τους μάλιστα ως ανθρώπους της διπλανής πόρτας.

chios11 chios12 chios13 chios14 chios15 chios16 chios17 chios18 chios19 chios20 chios22 chios23 chios24