Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Σε παλλαϊκό ξεσηκωμό για τη βάρβαρη επίθεση των ΜΑΤ καλεί η ΤΕ Λέσβου του ΚΚΕ

Σε παλλαϊκό ξεσηκωμό για να εκφράσει την οργή και την αγανάκτησή του ο λαός της Λέσβου για τη βάρβαρη εισβολή και επίθεση των ΜΑΤ κατ’ εντολή της κυβέρνησης, καλεί η ΤΕ Λέσβου του ΚΚΕ. Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Η οργή και η αγανάκτηση που νιώθει ο λαός του νησιού μας για τη νυχτερινή απόβαση και τη βάρβαρη εισβολή των ΜΑΤ που οργάνωσε η κυβέρνηση πρέπει να εκφραστεί σήμερα σε παλλαϊκό ξεσηκωμό κατά του ωμού κυβερνητικού αυταρχισμού και επίδειξης αδιαλλαξίας.

Από τις 3.00 τα ξημερώματα ο λαός που αγωνίζεται να μη γίνει το νησί φυλακή της ΕΕ δέχεται μια άγρια επίθεση από εκατοντάδες πάνοπλους άντρες των ΜΑΤ. Από το λιμάνι έως την Καράβα – Καβακλί και το Διαβολόρεμα ο λαός που διαμαρτύρεται και αντιστέκεται δέχεται επίθεση με χημικά και δακρυγόνα, με αύρες και γκρέιντερ.

Ο λαός του νησιού με μια φωνή πρέπει να διατρανώσει τώρα την αποφασιστικότητά του και να στείλει ανυπότακτο μήνυμα ότι δεν πρόκειται να σκύψει το κεφάλι στην κυβέρνηση και στην ΕΕ.

Ο αγώνας για μαζικό απεγκλωβισμό όλων των προσφύγων και μεταναστών. Για κλείσιμο όλων των hot spots, για να μην ανοίξει κανένα νέο ούτε κλειστό ούτε ανοικτό στο νησί είναι δίκαιος.

Όλοι σήμερα στις απεργίες και στις διαδηλώσεις».